Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: problem with stereo

  1. #1
    davey2020's Avatar
    davey2020 is offline Member



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    sault ste marie ON
    Age
    31
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    problem with stereo

    Well the other day i go out get in may car and turn stereo on and have no speakers playing just subs (Pretty cold out side too subs barely turned on). So i tunr the deck off be the source button and turn it back on and speakers play for a bit than slowly turn off. i got the speakers to keep playing. everthing is fine for a few days than it does it again. Have no clue why speakers are amped to subs will work but not the speakers. I can take it back to my local shop that installed everthing there pretty good and will fix it but just got my wisdom teeth out and i am out for afew days lol. just wanted an idea of what could be wrong.

    deck- alpine iva-310
    speakers- alpine spr-17s
    speaker amp- alpine mpr-f450
    subs- 2 15" alpine type r
    sub amp- clarion dpx 11500 or something like that.
    big 3 done
    o gauge to clarion amp







  2. #2
    davey2020's Avatar
    davey2020 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2003
    Location
    sault ste marie ON
    Age
    31
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: problem with stereo

    wasnt playing subs loud never do when its cold out but coud tell they where on.




  3. #3
    davey2020's Avatar
    davey2020 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2003
    Location
    sault ste marie ON
    Age
    31
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: problem with stereo

    light was on on the alpine 4 channel amp too.




  4. #4
    Twilight's Avatar
    Twilight is offline Member



    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Canada
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: problem with stereo

    The power light, or the protection light?



    Pioneer 4900ib, 12 disc changer
    Infinity Reference 6.5" comps | Kenwood 100x2
    2 JBL GT100 10" | Lanzar Vibe430 400x2
    Oh well, better than stock

  5. #5
    davey2020's Avatar
    davey2020 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2003
    Location
    sault ste marie ON
    Age
    31
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: problem with stereo

    power light is on and its was just installed just wanted some idea what the problem could be before i bring it to the shop to get fixed.




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum