Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: installed my new hu today...

  1. #1
    Tek's Avatar
    Tek
    Tek is offline ...



    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Palatine, IL
    Age
    28
    Posts
    612
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    installed my new hu today...

    Installed my christmas present today, deh 6400. Weird things...the harness i originally bought was for GM's 1988-up, I have a 93 olds and it didn't fit. had to bring it back and get a new one. Also, in the computer of the shop i bought my harness and stuff from, it told him i needed an antennae adaptor. Guess what? i didn't. Overall, good install, now I gotta learn all the features and stuff, adjust the sound to my likings.







  2. #2
    TheGrimReaperKD's Avatar
    TheGrimReaperKD is offline Twiztid Mothaf*cka



    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Florida
    Age
    28
    Posts
    1,556
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Sweet, let us know what ya think




    AIM: TwiztidKennyD

  3. #3
    motoxstud's Avatar
    motoxstud is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Arizona
    Age
    27
    Posts
    486
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    nice gift...




  4. #4
    rpeAMP's Avatar
    rpeAMP is offline Member



    Join Date
    Jul 2002
    Location
    San Antonio, TX, US
    Age
    29
    Posts
    100
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: installed my new hu today...

    Originally posted by Tek
    Installed my christmas present today, deh 6400. Weird things...the harness i originally bought was for GM's 1988-up, I have a 93 olds and it didn't fit. had to bring it back and get a new one. Also, in the computer of the shop i bought my harness and stuff from, it told him i needed an antennae adaptor. Guess what? i didn't. Overall, good install, now I gotta learn all the features and stuff, adjust the sound to my likings.
    What's the rest of your system look like? Is the deck working out ok?



    1992 Toyota 4Runner SR5 4WD (5 Spd.)
    Pioneer DEH-P6500 Head Unit
    Boston Acoustics ProSeries 4.5 Components (Front)
    Boston Acoustics RX47s (Rear)
    JBL P-80.4 Amp (for front's and rear's)
    Boston Acoustics ProSeries 12.5LF 12" subwoofer
    Alpine MRP-M200 Power Amp (for subwoofer)

Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum