Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: something wrong with my amp

  1. #1
    fakename's Avatar
    fakename is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    earth
    Posts
    2,298
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    something wrong with my amp

    everything is hooked up properly, all good connections. fuses blow left and right, when u turn the car on the battery drops below 9 volts, and the protection light comes on. i also hear one thump coming from the subs once car turned on and once car turned off.







  2. #2
    Bake's Avatar
    Bake is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ga
    Posts
    1,072
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: something wrong with my amp

    Disconnect your subs leaving only the power, remote and RCA's connected, see it it still goes into protect when you power it up. If not you have a problem with the subs or wiring to them.if it does disconnect the RCA's, If it still goes it protect your amp has issues.




  3. #3
    fakename's Avatar
    fakename is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    earth
    Posts
    2,298
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: something wrong with my amp

    i think my amp has issues. we hooked up another amp to them and it worked.




  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dramaville
    Posts
    19,653
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: something wrong with my amp

    Quote Originally Posted by k4rts
    i think my amp has issues. we hooked up another amp to them and it worked.
    You hooked up another amp to the speakers in your car or in another car?




  5. #5
    fakename's Avatar
    fakename is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2006
    Location
    earth
    Posts
    2,298
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: something wrong with my amp

    in my car. ive now noticed, something is rolling around inside the amp, i was hauling it into my room today and heard a noise, somethin is just rolling around in their.




Closed Thread

Similar Threads

  1. Quick help desired: amp problems
    By drkodin in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-20-2005, 05:50 PM
  2. wuts wrong with xxx, or is it amp or alt?
    By mac bleeze in forum Subwoofers
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2005, 03:39 AM
  3. Bridged amp, and something went wrong
    By aggybong in forum Amplifiers
    Replies: 7
    Last Post: 02-07-2005, 06:36 PM
  4. Somethings wrong with my amp help.
    By QuadPioneer in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 03-19-2003, 04:12 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-01-2002, 05:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum