Closed Thread
Results 1 to 14 of 14

Reload Thread: Post not showing up?

  1. #1
    Blazer1's Avatar
    Blazer1 is offline Member



    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The Hills
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Post not showing up?

    For some reason I made 3-4 post on the subwoofer section without problem but now it seems my post are having to be reviewed by moderator, ......is this because of something I posted?







  2. #2
    d2k's Avatar
    d2k
    d2k is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    uk
    Posts
    460
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    could be b/c you've just started posting (new member)....???




  3. #3
    Slayerx's Avatar
    Slayerx is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sacramento
    Posts
    1,538
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Does that to me also, but I think its when I post external links



    2000 Acura TL
    Pioneer DEH-80PRS
    JBL MS-62C
    Kicker CX300.4 (Temporary)
    Subs TBD (IAD 10" or 12" possibly)
    Eclipse XA1000 (Till I need/want more power)

    Sold to: ctmaudi, Trancer, Germ305, RAM_Designs, lrc131
    Bought from: gentlejax, 2lows10, eL_wEEnIe, --Navi--, wu501, trumpet
    Quote Originally Posted by Tony30cl View Post
    i turned my pornhub off for this

  4. #4
    Blazer1's Avatar
    Blazer1 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The Hills
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Quote Originally Posted by Slayerx View Post
    Does that to me also, but I think its when I post external links
    Bingo, can't post external links, I have to copy and paste. I guess this is to cut down on spam which can become a huge problem on forums!




  5. #5
    Rich B's Avatar
    Rich B is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    *under the rainbow*
    Posts
    6,295
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    I cant read your post, try again.



    <img src=http://img.photobucket.com/albums/v81/pintobean/feliz_ano_novo.jpg border=0 alt= />

  6. #6
    -01limited-'s Avatar
    -01limited- is offline Where are my 72 virgins?



    Join Date
    Oct 2010
    Location
    812 Indiana/409 Texas
    Age
    24
    Posts
    3,982
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Quote Originally Posted by Rich B View Post
    I cant read your post, try again.
    LOL



    this never happened with me...



    2001 Jeep Grand Cherokee Limited
    Mach 5 ixl 18.4
    7 cubes tuned to 34hz
    Hifonics Brutus 2k
    Knu Wires
    Quote Originally Posted by Bassin Buick View Post
    Why?? You still haven't learned to eat my balls in the WTEMB section.

  7. #7
    Slayerx's Avatar
    Slayerx is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sacramento
    Posts
    1,538
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    so when are we able to post links? Seen plenty of them on here



    2000 Acura TL
    Pioneer DEH-80PRS
    JBL MS-62C
    Kicker CX300.4 (Temporary)
    Subs TBD (IAD 10" or 12" possibly)
    Eclipse XA1000 (Till I need/want more power)

    Sold to: ctmaudi, Trancer, Germ305, RAM_Designs, lrc131
    Bought from: gentlejax, 2lows10, eL_wEEnIe, --Navi--, wu501, trumpet
    Quote Originally Posted by Tony30cl View Post
    i turned my pornhub off for this

  8. #8
    Rich B's Avatar
    Rich B is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    *under the rainbow*
    Posts
    6,295
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Volkswagen to Rock Fender Amps

    Volkswagen to Rock Fender Amps - FoxNews.com



    <img src=http://img.photobucket.com/albums/v81/pintobean/feliz_ano_novo.jpg border=0 alt= />

  9. #9
    1rockford1's Avatar
    1rockford1 is offline Banned



    Join Date
    Aug 2008
    Location
    soon to be upstate ny
    Posts
    12,708
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    does it to me , what i do is go in to the thread lets say its 2 pages i go to the second page and hit reload and that works everytime. this has been goin on for me i would say 2-3 months.




  10. #10
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    RDU, NC
    Posts
    2,034
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    26 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Quote Originally Posted by 1mtx1 View Post
    does it to me , what i do is go in to the thread lets say its 2 pages i go to the second page and hit reload and that works everytime. this has been goin on for me i would say 2-3 months.
    Sounds like to me might be a cache problem, with your browswer. If you cleared cache it might help. Also, when it doesn't show, do you mean the whole page doesn't even load, or what?



    "Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."

  11. #11
    pro-rabbit's Avatar
    pro-rabbit is offline Moderator pro-rabbit is a Supporting Member of the forum!

    pro-rabbit is a Supporting Vendor of the forum!

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    OKC, OK
    Age
    32
    Posts
    12,395
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    374 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    I have had many issues with threads having lets say 5 pages. I'm on page 4, go to click on 5. It loads, and I'm still on 4. lol




  12. #12
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    RDU, NC
    Posts
    2,034
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    26 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Quote Originally Posted by pro-rabbit View Post
    I have had many issues with threads having lets say 5 pages. I'm on page 4, go to click on 5. It loads, and I'm still on 4. lol
    If you click reload on page 4 after you click on 5 does page 5 show fine?



    "Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."

  13. #13
    pro-rabbit's Avatar
    pro-rabbit is offline Moderator pro-rabbit is a Supporting Member of the forum!

    pro-rabbit is a Supporting Vendor of the forum!

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    OKC, OK
    Age
    32
    Posts
    12,395
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    374 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    Nope. I have yet to actually find a cure and it happens randomly.

    Lets say it happens in this thread. However, in any other thread I have no problems. I use several computers and each have had this issue.




  14. #14
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    RDU, NC
    Posts
    2,034
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    26 Post(s)

    Re: Post not showing up?

    This is probably just another bug with the forum software . Another update is coming soon, so maybe that will help...



    "Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum