Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 15 of 55

Reload Thread: Forum lagging a little bit

  1. #1
    kickerlivinloud's Avatar
    kickerlivinloud is offline Banning survivor



    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Finger Lakes, NY
    Age
    27
    Posts
    3,280
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Forum lagging a little bit

    Is anyone else having trouble with the forum?? The pages take forever to load and its lagging horribly!!!! Half the time I'm getting the "server is to busy" thing.






    Jon







  2. #2
    Erthshker's Avatar
    Erthshker is offline Erthshker



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    CT
    Posts
    648
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Mine is lagging a lil bit from normal but nothing i really cant deal w/ at this point...



    1999 GMC Yukon Denali - New Truck, New system
    Pioneer AVH - P4900DVD
    (4) 12" Kicker 07 Solo-X
    (2) Hifonics XXV-Goliath , RF T600-4
    Focal 165KF Components
    300amp Amperage Technologies alt...(4) Kinetik 2400/ (1) 1800
    154.1 @41hz @ Dash, 150.6 Bassrace - TL Scores

    Refs - TheLow(x2)...J31Rob...Massiveaudiocw...King Jebus...JmanPC...JohnnyB4439...GrizzJwill...conner sdad19...NevrEnuffBass...Garrette West...Brian Chia...HATCHET_WARRIOR...MikeCole89

    Clean since June 19, 2007

  3. #3
    jdawg's Avatar
    jdawg is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Maryland, United States
    Posts
    8,582
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    mine is alot, no there sites are and I have t1 100mbps so I know its not my puter




  4. #4
    mrogowski's Avatar
    mrogowski is offline Beware the eyes of Johnny



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Winnipeg
    Posts
    6,019
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Yup. But notice there are over 500 people on it right now..




  5. #5
    kickerlivinloud's Avatar
    kickerlivinloud is offline Banning survivor

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Finger Lakes, NY
    Age
    27
    Posts
    3,280
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    I have cable so its not me as well. 500 is not that many ppl for here. It actually about average.


    Its getting to the point were I can't do anything on the forum. It took me probably 3 min's to get in this thread.


    Jon




  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    3,368
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    yes.




  7. #7
    MTXman's Avatar
    MTXman is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    2,598
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Yeah, the forum is lagging for me aswell. I am also getting "The server is too busy at the moment. Please try again later"



    Subs: 2 RE Audio SE 12's
    Amp: MTX TA7801 @ 1 ohm
    HU: Alpine CDA-9884
    Fronts: Digital Designs DDCX 6x9's
    Rears: Kenwood KFC-C1739's
    Dash Tweets: 1/2'' Kicker KS13s
    Vehicle: Silver 2002 Jeep Grand Cherokee

  8. #8
    jjski78's Avatar
    jjski78 is offline Bazooka Tube Installer



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Your Mom's House
    Age
    36
    Posts
    609
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Same here, getting the server too busy line




  9. #9
    jdawg's Avatar
    jdawg is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Maryland, United States
    Posts
    8,582
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Quote Originally Posted by pimpedout97x View Post
    yes.
    its probably your 48 door speakers sucking all the juice out of your computer




  10. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    3,368
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    please see sig.

    ive only got 16




  11. #11
    Randy Savage's Avatar
    Randy Savage is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    New York
    Age
    30
    Posts
    21,081
    Post Thanks / Like
    Images
    10
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Goob might be doing an update or something.





  12. #12
    DBfan187's Avatar
    DBfan187 is offline Supa's mom was here!



    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Poolside with Supa's mom.
    Posts
    46,452
    Post Thanks / Like
    Images
    12
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    The following errors occurred when this message was submitted
      1. The server is too busy at the moment. Please try again later.




  13. #13
    96MaxGLE's Avatar
    96MaxGLE is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Greenville, NC
    Age
    33
    Posts
    2,292
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Getting same msg here too.



    Refs: f150john, Cutdawg84, Louisiana CRX, RJ 22, TeamPSI, ace_800, 2002XLT, dragnix, hoss, casper97ta, CrossFired, foreman, Bassballin, lilmaniac2, pickup1, 350bangin, Blunt, its_bacon12, revrider1, 2kchevy, rcnshoe, Brian Owens, Showrides, Stevew007, Belunt, Z71999, Dozy_production, Impalafan95, Snova31, Surgical

  14. #14
    2loud4u's Avatar
    2loud4u is offline Nothing to see here



    Join Date
    Aug 2005
    Location
    canada
    Age
    37
    Posts
    2,214
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Just running slow on my end no errors




    Refs
    http://heatware.com/eval.php?id=20692
    Refs on Ca.com
    HCCafan bought 2500d
    Toby his boy bought p6.2's
    dkguitarist sold kodak c330 digital camera.
    photocrazy8 bought stinger terminals.
    XsabesX sold PS3
    XsabesX Bought x890

    Aim demon505hp

    Rob Fox aka KNGOFTHEPKNGLOT=SCAMMER
    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=160382

  15. #15
    Rich B's Avatar
    Rich B is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    *under the rainbow*
    Posts
    6,295
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit










Closed Thread
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum