Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 45 of 55

Reload Thread: Forum lagging a little bit

  1. #31
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    teh haxorz!1







  2. #32
    LinxuS's Avatar
    LinxuS is offline Jellysickle



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,131
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Ahhhh..... RAWRRR!!!

    Seriously though the lag is
    + 3 |3 4 |) z 0 |2 z $



    Extended Cab Truck (Sold it)
    Head Unit: Pioneer AVIC-N3
    Speaker Amp: Phoenix Gold R8.0:4
    Front Stage: Type-R Components
    Sub: 12" Fi Q
    Amp: RE 12.1.
    Box: 2.3 cF @ 30
    Electrical: Yellow Top, Big 3, Iraggi 240 Amp Alt [Finally installed].

    Refs: TeamPSI, Fi Car Audio, Pickler, thunder9500, 2000Gator, Thetalkingshoe.

  3. #33
    seth350's Avatar
    seth350 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Union City,TN
    Age
    26
    Posts
    1,380
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    If they would delete all the inactive members and 0 posters and cleaned the forums out it would prolly help.

    There are people who joined in 2005 and have 0 posts and need to be deleted.



    refs:voa_nightmare, nikosbuddy, mjbailey21, Mr.Loki, jeremyzach, ghostface, Raven02011, imaspaceguy, ownage9, dmcfirestar500,wcarson8911, jeepintn, Flipx99

  4. #34
    Rattlebrain's Avatar
    Rattlebrain is offline alcoholic



    Join Date
    May 2003
    Location
    Amarillo, TX.
    Age
    44
    Posts
    3,904
    Post Thanks / Like
    Images
    10
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    X2

    This forum needs an enema!!



    B.O.H.I.C.A.


    Quote Originally Posted by WhoSayWho? View Post
    I do not believe in drinking in moderation. Seems like a waste of potential.

  5. #35
    SWEET06CAMRY's Avatar
    SWEET06CAMRY is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2006
    Location
    SANTA ANA CALIFORNIA
    Posts
    1,787
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Yeah I'm also experiencing a lot of problems like "server too busy at the moment please try again later" and " 504 GATEWAY ERROR "
    What the hell is going on ????



    CURRENT SYSTEM IN A 2007 NISSAN ALTIMA.
    H/U -- Pioneer DEH-P80MP
    HIGHS DOORS -- Alpine SPR-17C
    HIGHS REAR PANEL -- Alpine SPR-69C
    HIGHS AMP --Alpine PDX-4.150
    SUBS -- 2 05 10's RESONANT ENGINEERING XXX'S
    SUBS AMP -- HIFONICS CYCLOPS @ 2 OHMS = 2,900 RMS
    SUB BOX -- 6 cu/ft TUNED @ 35 HZ
    ELECTRICAL -- 1/0 GAUGE KICKER HYPERFLEX WIRE, BIG 3, 1 RED TOP OPTIMA UNDER THE HOOD AND YELLOW TOP OPTIMA IN THE TRUNK.

    REFS: Pistons520, Sakura, MA$E, ~Magic Man~, Beerdrnkr, stuckinok, Army-Killa, James bang (x2), expo5.0, eatank, billabongcr, LuckyT, Pitbull12888, lookitsjim23, krouchchocolate, 22mountaineer.

  6. #36
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    RDU, NC
    Posts
    2,045
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    26 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    We're aware of a problem and working on it.



    "Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."

  7. #37
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    26
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Quote Originally Posted by CarAudio.com Admin View Post
    We're aware of a problem and working on it.
    "We're" as in there's more than one Goob?!





    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  8. #38
    JimJ's Avatar
    JimJ is offline Tangled Up in Blue



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hillsborough, NC
    Posts
    31,683
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    ...resistance is futile...


    ...you will be assimilated...




  9. #39
    Beat_Dominator's Avatar
    Beat_Dominator is offline Yea, thats Mecha Godzilla



    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Phoenix Arizona
    Age
    32
    Posts
    21,986
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    NOOOOOOOOEEEEEESSSSSSS !!!!!!!!!!!



    Comming Spring 2009


    I make rear-loaded, double crabshell, isobaric enclosures.

  10. #40
    lostdaytomorrow's Avatar
    lostdaytomorrow is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Loc
    Posts
    1,569
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    same here




  11. #41
    dinty01's Avatar
    dinty01 is offline 160 deeeBeeeeess



    Join Date
    May 2006
    Location
    PA
    Posts
    1,277
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    me too, but no worries



    Quote Originally Posted by JimJ View Post
    A good fiberglass enclosure is like a good woman; it will be a work of art, possess luscious curves, and take up every waking minute of your day leaving you tired, itchy, and in pain.
    refs:
    ebay-dinty01(100% positive feedback, SquareTrade Certified, Paypal & Ebay Verified)
    CA.com:
    Bought From: akkord, streetwarrior, saj21187, bdubs767, QtrHorse, eatank
    Sold To: Hintzyboy, ssbogger, cd6551, keifersracing, ID Myke, adas

  12. #42
    jaco's Avatar
    jaco is offline sex, booze, & tattoos



    Join Date
    Nov 2006
    Location
    cape girardeau MO
    Posts
    486
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    are they ever gonna fix this site it's ssslllooowww



    90 CRX 4 kicker comp VR 10's popping 151.3 on TL
    HiFonics BXI 2006 D on subs
    BIG 3, NEW 300 amp ford alternator
    USAC MO state record stock 1801-3000 watt 149.7
    Team WINCO local
    team Organized Noize national

    Team DC Sounds

    refs...sold to ..Louisiana_CRX, Victory, SkronnyLonny
    bought from..budahbuddy803, angrytrucker78,xxxpower,alphakenny1

    bad@ss HO alternators
    http://www.nationsautoelectric.com/highoutput.html

  13. #43
    JoshHd6's Avatar
    JoshHd6 is offline AKA master467



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Louisville, Ky
    Posts
    1,814
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Been Going Slow The Past Week..



    Josh
    Refs
    iamamp3pimp, Dylan x2, angrytrucker78, TCAB x3, lilmaniac2, playboyclic, donkeydemon, ugs92, DJL

  14. #44
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Quote Originally Posted by jmanpc View Post
    "We're" as in there's more than one Goob?!

    .........




  15. #45
    Rich B's Avatar
    Rich B is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    *under the rainbow*
    Posts
    6,301
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Forum lagging a little bit

    Its fast once in awhile (10%), slow the rest of the time (90%).



    <img src=http://img.photobucket.com/albums/v81/pintobean/feliz_ano_novo.jpg border=0 alt= />

Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum