Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Several problems

  1. #1
    RandyJ's Avatar
    RandyJ is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2004
    Location
    USA
    Posts
    4,523
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    OK, things are starting to take forever. Sometimes +30s for a page to load. Also, when I go to quick edit a post, I cannot save and have to go to advanced.

    Oh and, the server was too busy again.

    OK, things are starting to take forever. Sometimes +30s for a page to load. Also, when I go to quick edit a post, I cannot save and have to go to advanced.

    Oh and, the server was too busy again and I love big hairy men with pointy *******.
    Last edited by DBfan187; 05-04-2006 at 10:40 PM.







  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    RDU, NC
    Posts
    2,069
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    110 Post(s)

    Re: Several problems

    I'm aware, we're dong the best we can. The parts were out of stock until today.



    "Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us."

  3. #3
    RandyJ's Avatar
    RandyJ is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2004
    Location
    USA
    Posts
    4,523
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Several problems

    Quote Originally Posted by CarAudio.com Admin
    I'm aware, we're dong the best we can. The parts were out of stock until today.
    It's all good. I'm not complaining, I'm just posting to let you know what's going on over on my side of the computer.




  4. 05-04-2006

    Not an 06'er.

    Reason
    this is for reporting only.

  5. 05-04-2006

    village idiot/racist

    Reason
    this is for reporting only.

  6. 05-04-2006

    The Dynasty Continues...

    Reason
    this is for reporting only.

  7. 05-05-2006

    CarAudio.com Veteran

    Reason
    this is for reporting only.

Closed Thread

Similar Threads

  1. Quick help desired: amp problems
    By drkodin in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-20-2005, 06:50 PM
  2. HELP! Sound System Problems *LOTS OF PICS*
    By phlop in forum General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 12-10-2005, 11:33 PM
  3. General problems with Phoenix gold titanium amps
    By clarity413 in forum Amplifiers
    Replies: 7
    Last Post: 11-16-2004, 10:47 PM
  4. Problems playing WMAs on Eclipse 8454....help!
    By hokee in forum Head Units
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2004, 06:18 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-03-2004, 07:12 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum