Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: I'm stymied!

  1. #1
    Whitebread's Avatar
    Whitebread is offline Junior Member



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Billings, MT
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    I'm stymied! can't see video

    I am trying to install a panasonic cq-dvr909u deck with a qwestar mvs-600 screen into my car. The problem is i can't get the deck to recognize the screen...or maybe vice versa. When i play a dvd in the deck, i can hear the audio fine, but no video. The deck has a little icon that shows when the screen can be used (ie when the brake is on) and I hooked up the parking brake wire to the brake, and i have also tried hooking it to a ground, but the deck still says that the screen can't be used....or it's not recognizing the screen. I've plugged my xbox up to just the screen and everything works fine, there is video and audio, but for some reason, the deck will not work with the screen. Any assistance would be appreciated. Thanks much.
    Last edited by Whitebread; 06-02-2004 at 07:00 PM.







  2. #2
    jer_stud56's Avatar
    jer_stud56 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Caraudio
    Posts
    4,265
    Post Thanks / Like
    Images
    13
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I'm stymied!

    I don't know anything about DVD screens in cars, but what you could do is either:

    A) contact Panasonic
    B) Goto a local dealer and have them look
    C) Read the manual (or double check)
    D) Wait for someone with real info to reply

    G'luck



    Audio Setup:
    Car: Late Model '99 Jetta
    Head Unit: Pioneer DEH-P680MP
    Subs: (2) eD 13Ov.2 D4
    Amp: AQ 1200D
    Wiring: KnuKonceptz 4 Gauge
    Music: Google Play Music

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum