Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: Problems With Alarm

  1. #1
    BonusBobo's Avatar
    BonusBobo is offline Lightweight Sesh



    Join Date
    Oct 2002
    Location
    San Luis Obispo, CA
    Age
    28
    Posts
    1,650
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Problems With Alarm

    I got an AudioVox Prestige alarm today, and it worked fine and I thought it was pretty sweet at first. but then tonight at about 10, I pressed unlock, and nothing happened. so I pressed tons of buttons and it went into panic mode, after which I waited 30 seconds, and it went off. So I eventually ended up disarming the alarm after a few attempts at pressing the button. The same thing happened when I arrived at my destination and tried to arm the alarm. Can anyone tell me what I did wrong? I swear I pressed the button right. If you can't help me, just tell me I'd be better off talking to the guy who installed it. Give me some recommendations. I'm really concerned.



    -AJ

    AIM: AJR775
    My CarDomain
    [email protected]




  2. #2
    ramos's Avatar
    ramos is offline Still learning



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Virginia
    Age
    49
    Posts
    10,329
    Post Thanks / Like
    Images
    8
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: Problems With Alarm

    Originally posted by BonusBobo
    I got an AudioVox Prestige alarm today, and it worked fine and I thought it was pretty sweet at first. but then tonight at about 10, I pressed unlock, and nothing happened. so I pressed tons of buttons and it went into panic mode, after which I waited 30 seconds, and it went off. So I eventually ended up disarming the alarm after a few attempts at pressing the button. The same thing happened when I arrived at my destination and tried to arm the alarm. Can anyone tell me what I did wrong? I swear I pressed the button right. If you can't help me, just tell me I'd be better off talking to the guy who installed it. Give me some recommendations. I'm really concerned.

    Your first mistake was buying an Audiovox alarm. I would take it to the installer and desribe what you said. I have known many people who have had them installed. And the system worked for a week or so then crapped out. Not the greatest quality of alarms



    5 % equipment
    90 % install
    5% beer

  3. #3
    BonusBobo's Avatar
    BonusBobo is offline Lightweight Sesh

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    San Luis Obispo, CA
    Age
    28
    Posts
    1,650
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    well, it works fine now. I think I just needed to figure out how to work it. ***** a bought a ****** alarm though. Hopefully it won't crap out like your friend's did. Meh.



    -AJ

    AIM: AJR775
    My CarDomain
    [email protected]

  4. #4
    lamontjersey's Avatar
    lamontjersey is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Dec 2002
    Location
    nj
    Age
    44
    Posts
    165
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    audio vox is ok, all t hose alarms are the same thing

    dont believe the hype about alarms being better than others, they are just boxes with relays that lock when you apply voltages to them, plain and simple.
    you probably re programmed something when you started hitting buttons...when ever you have a problem with alarms its usually the remote, either the battery isnt making contact or the button isnt touching what its supposed to touch.




  5. #5
    BonusBobo's Avatar
    BonusBobo is offline Lightweight Sesh

    Threadstarter


    Join Date
    Oct 2002
    Location
    San Luis Obispo, CA
    Age
    28
    Posts
    1,650
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    alright, thanks pimp.



    -AJ

    AIM: AJR775
    My CarDomain
    [email protected]

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum