Closed Thread
Results 1 to 14 of 14

Reload Thread: Somebody Help Me Please!!

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    flower mound, texas
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Somebody Help Me Please!!

    i was drivin my 2 door tahoe today when all of a sudden it stopped running. I had one of my buddys tow me to the nearest gas station where i tried all afternoon to find what the problem was. It It was raining pretty bad so im thinkin i might have got some water in my air intake or sumthin like that but im really not sure what the problem is. The worst part is right now its sitting at a gas station unprotected. Does anyone have any ideas on what the problem might be?







  2. #2
    fosgate140's Avatar
    fosgate140 is offline 00 eclipse



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    oregon
    Posts
    1,425
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    does it try to start when you turn the key



    refs:imaspaceguy90-effendi-jordantyler-revrider-acidicdreams-bld25-mega1268
    masterp3864-storm90-zsondy1-sampson-cam2xrunner -saltyreefguy-4runnercrazy-verg-terryracing86-hawaiianbasshed

    for sale thread

    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=147995

  3. #3
    downwiththeclow's Avatar
    downwiththeclow is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    flower mound, texas
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    yeah i dont think its the ignition because that seems to be working fine




  4. #4
    negativezeroz's Avatar
    negativezeroz is offline Nothing Is Promised



    Join Date
    May 2004
    Location
    -salad fingers-
    Age
    26
    Posts
    4,900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    Well does it start is the question since you think it seems to be fine...



    Quote Originally Posted by profilepower
    lol..sum guy thinks a box make subs tight..
    a box might help alil....so you saying if ya 15 is in the same box as my 10. theyre both as tight as each other???
    whatever..the thing is the mark means something..so you thought i have a 10 foot sub???
    this guy is the dumest of you all....HAHahahAHAhaHahAHAhaHa
    oh i think the lil boy complaining is talking about i hit a n instead of a s. it confused him..
    i'm sorry lil boy now is it better......its 10'' is tighter.
    my 2 marks are too far apart i'm going back to 1. it means inches lil boys..ok
    Quote Originally Posted by Trey803
    ports should ALWAYS be larger than your capacitor
    http://shecant.myminicity.com/ind

  5. #5
    downwiththeclow's Avatar
    downwiththeclow is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2005
    Location
    flower mound, texas
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    well no it doesnt start... it sparks like its trying to start but just doesnt




  6. #6
    negativezeroz's Avatar
    negativezeroz is offline Nothing Is Promised



    Join Date
    May 2004
    Location
    -salad fingers-
    Age
    26
    Posts
    4,900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    battery connections...did you clean the posts and try again? my Z randomly wouldnt start ended up being my battery terminals and post contact surface area...aka it was dirty



    Quote Originally Posted by profilepower
    lol..sum guy thinks a box make subs tight..
    a box might help alil....so you saying if ya 15 is in the same box as my 10. theyre both as tight as each other???
    whatever..the thing is the mark means something..so you thought i have a 10 foot sub???
    this guy is the dumest of you all....HAHahahAHAhaHahAHAhaHa
    oh i think the lil boy complaining is talking about i hit a n instead of a s. it confused him..
    i'm sorry lil boy now is it better......its 10'' is tighter.
    my 2 marks are too far apart i'm going back to 1. it means inches lil boys..ok
    Quote Originally Posted by Trey803
    ports should ALWAYS be larger than your capacitor
    http://shecant.myminicity.com/ind

  7. #7
    iceteebone's Avatar
    iceteebone is offline Banned



    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Age
    29
    Posts
    37,876
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    sounds like your plugs or cap or wires could've gotten wet




  8. #8
    regal8r's Avatar
    regal8r is offline I <3 my CRX



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Lincoln, NE
    Age
    27
    Posts
    9,829
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    timing belt/chain maybe...how long ago was it replaced?



    1990 Honda CRX HF
    Mods: 239k mile, bonestock mod and rusty door weight reduction mods
    Bragging Rights: 47mpg

    Quote Originally Posted by 99gtxgolfer View Post
    OMFG!!! ^^^^^ regal ftmfw

  9. #9
    regal8r's Avatar
    regal8r is offline I <3 my CRX



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Lincoln, NE
    Age
    27
    Posts
    9,829
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    air filter could have gotten wet enough to restrict air flow too, did u check that?



    1990 Honda CRX HF
    Mods: 239k mile, bonestock mod and rusty door weight reduction mods
    Bragging Rights: 47mpg

    Quote Originally Posted by 99gtxgolfer View Post
    OMFG!!! ^^^^^ regal ftmfw

  10. #10
    JL12W7INAGS300's Avatar
    JL12W7INAGS300 is offline CA's Most Hated



    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    886
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    american cars




  11. #11
    Bake's Avatar
    Bake is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ga
    Posts
    1,072
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    Is the fuel pump running? If it goes out the truck is dead. Not uncommon on GM trucks.




  12. #12
    iceteebone's Avatar
    iceteebone is offline Banned



    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Age
    29
    Posts
    37,876
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    Quote Originally Posted by Bake
    Is the fuel pump running? If it goes out the truck is dead. Not uncommon on GM trucks.

    good point.

    get someone to stand back by the gas tank and take off the gas cap, and turn the ignition to on, and listen for the fuel pump to turn on




  13. #13
    LoudCrownVic's Avatar
    LoudCrownVic is offline 1/1 of Team Team Team



    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Scales Bump, IL
    Age
    29
    Posts
    6,122
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    Quote Originally Posted by iceteebone
    good point.

    get someone to stand back by the gas tank and take off the gas cap, and turn the ignition to on, and listen for the fuel pump to turn on
    x3... Especially if you have subs. My CrownVic used to trip the rollover/crash shutoff switch when I was bumpin strong. THe car would die in traffic.

    YOur fuel filter may be plugged too.



    I com to lern bout car awww-deeeee-ohhhhhs!
    Truck: 1998 Ford Ranger SC 2.5L 4 cyl 5 spd
    Mods- 195/60R15 Cooper Cobra Tires on stock rims
    System: HU- Eclipse CD8454, 2 Dayton RS180 7" midbass, Optimus 3" Horn Tweets hotglued to the dash, 3 12" JL W6v1's downfiring sealed, PPI PCX2200 @ 4 ohms, Alpine MRV-F545 mids and highs, 2 layers of Raamat on the doors.
    What's in Store:
    2 more Dayton RS180 7" midbass, 2 Bolender Grabender Neo planar tweets

  14. #14
    RandyJ's Avatar
    RandyJ is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2004
    Location
    USA
    Posts
    4,523
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Somebody Help Me Please!!

    Quote Originally Posted by iceteebone
    good point.

    get someone to stand back by the gas tank and take off the gas cap, and turn the ignition to on, and listen for the fuel pump to turn on

    You must have never been around a ~98 Tahoe. Sounds like a **** 1500HP fuel pump whining down there. I can hear it over my radio sometimes







    WHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum