Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: my install today wow still not omplete yet ahhh

  1. #1
    tdford5's Avatar
    tdford5 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ohio
    Posts
    646
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    7 Post(s)

    my install today wow still not omplete yet ahhh

    did 90% of my install today heres some pics
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]







  2. #2
    pinoy2o9's Avatar
    pinoy2o9 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Modesto, Ca
    Posts
    910
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)

    Re: my install today wow still not omplete yet ahhh

    Looks good so far.



    2000 Honda Accord coupe *slow build........* KEEP CALM & VAPE ON
    HU: Kenwood DDX-419
    F Stage:
    R Stage: 2x Ultra Audio ALV 8"
    Box: ?
    Amps: ?
    Wiring: ?
    Electrical: ?

  3. #3
    tdford5's Avatar
    tdford5 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ohio
    Posts
    646
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    7 Post(s)

    Re: my install today wow still not omplete yet ahhh

    yeah worked my as$ off on that today




  4. #4
    rebelfromva's Avatar
    rebelfromva is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    VA
    Posts
    3,818
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    94 Post(s)

    Re: my install today wow still not omplete yet ahhh

    nice. Wanna see it when it's done. Might inspire me to take my spare out and do this bc there is no way imma get the spare out the trunk with the box imma have in the trunk.




Closed Thread

Similar Threads

  1. tried a few amps and im still not happy yet
    By jaytoofly in forum Amplifiers
    Replies: 17
    Last Post: 09-12-2010, 08:26 PM
  2. pics of my install its not done yet but almost
    By bottlebaby in forum General Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 02-02-2008, 05:29 PM
  3. Pics of my install progress *not 56k friendly*
    By Randy Savage in forum General Discussion
    Replies: 39
    Last Post: 02-22-2005, 12:56 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 06-14-2004, 08:46 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 10-04-2002, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum