Closed Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 51 of 51

Reload Thread: False floor/amp rack in my Explorer

  1. #46
    bamaboy's Avatar
    bamaboy is offline War Eagle!!!



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Auburn, Alabama
    Age
    25
    Posts
    7,206
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    Quote Originally Posted by mobeious View Post
    U would know if u had the problem



    exactly what my truck is doin... feels like the tranny is going to fall out going into reverse..... have yall found a solution?
    Should have reworded that one, where do I check the box for tranny/rearend problems...

    This has turned into a pos explorer thread




    04 Explorer
    Kenwood DDX812
    RF 3Sixty.2
    T6004
    T4002
    T40001bd
    Hertz MLK-2 running Active
    Hertz HCX165
    4x DC Audio LVL 4 12"s

    Summer 09' Build...Operation:Pull Wall out, put new subs in DONE!
    Build
    Photobucket
    now with video




  2. #47
    soloXgt's Avatar
    soloXgt is offline Dinkum Flicka



    Join Date
    May 2007
    Location
    Buffalo/Rochester NY
    Posts
    2,397
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    3 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    whatever happened to the pics inside the port?



    HU: AVIC-F90BT
    Sub: 15" Treo SSX
    Amp: MTX TE4001D
    Front: Eclipse SC 8365 x 2
    Amp: Audison LRX 250.2

    Quote Originally Posted by jmanpc View Post
    JL attracts hood rats
    Quote Originally Posted by Lugnutz View Post
    It has to do with evolution. The blacks have not yet fully evolved from monkey to the current white human. They are in a transition state. That is why they are not very intelligent and have barbaric instincts that cause them to commit crime. It is just the monkey in them.


    REFS griffin850, Safe_Cracker, Kamikazekyle05, Korn4Life, blaze383..others on ROE also

  3. #48
    HCCA's Avatar
    HCCA is offline Slayer of Libs



    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lincoln, IL
    Posts
    376
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    I'm not sure if it was just luck of the draw, or just people beating the crap out of their vehicles. But, I've heard of the trans going bad in Explorers at 35K, 140K, and anywhere in between. Though, I've not heard of them lasting longer than 140K! I've got to start a transmission savings account, now!



    The Top 50% of income earners pay 96.54% of All Income Taxes. The Top 1% Pay More Than a Third:34.27%...so, the next time you hear about "tax cuts for the rich", remember...those are practically the only people paying taxes.

  4. #49
    path2spl's Avatar
    path2spl is offline Team Sundown



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    new york
    Posts
    1,305
    Post Thanks / Like
    Images
    2
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    well the banging in reverse is def the trans cause you can put it in reverse then 10 sec later it slams then starts moving with some shaking in the worst situations



    Team Sundown- Doug Fabio

    current system- 12 sundown zv3 15s with nsv2 soft parts, 3 sundown ns1s, 14 c&d tech 140ah batts, 4th order bandpass wall at the b pillar, 3 400 singer alternators, 400+ feet of knukonceptz 0 gauge, kenwood kdc952 headunit, sundown 200.4 and 100.4, 8 sundown neo pro 8s and 6 st200 super tweeters.

    refs in profile

  5. #50
    JarvisB's Avatar
    JarvisB is offline JarvisB

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MI/DC
    Posts
    3,397
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    Quote Originally Posted by l4yfr4me View Post

    Man, just hearing someone say that when they're at 40K is just ******. I guess Ford royally ****ed up with this one
    no i never said i got a problem. I am saying i expect it not to fail on me thats all




  6. #51
    JarvisB's Avatar
    JarvisB is offline JarvisB

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MI/DC
    Posts
    3,397
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: False floor/amp rack in my Explorer

    Quote Originally Posted by soloXgt View Post
    whatever happened to the pics inside the port?
    Forgot about it. I'll get that tomorrow

    edit: lemme dig up old pics see if i can find it

    edit 2:






Closed Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum