PDA

View Full Version : Alpine IVA D310....



cjj2d
05-15-2005, 11:52 PM
anyone got their hands on one of these yet???

where did you purchase it from?

I am strongly considering this but the 2 volt outputs is unattractive. but the D901 is $1000 more, not sure if it is really worth the extra cash. Though it does have a better display.

kickercivic1
05-15-2005, 11:59 PM
It cheaper to buy this unit at your local sound advice then on ebay. On ebay it goes for like $1400 and sound advice has it for $1250..

cjj2d
05-16-2005, 12:01 AM
sound advice??? never heard of them.

cjj2d
05-16-2005, 12:02 AM
onlinecarstereo has it for $1199

crutchfield has it fo $1499

but **** I just bought a 9855, I knew I should have gone with this instead.

B@SSAN8OR
05-16-2005, 03:15 AM
wow thats the cheapest you can get them. i can get it for 820..... but no one can leech off me for that price. just saying if you work at BB you can get it for that prce cause of the accomadation

cjj2d
05-16-2005, 11:07 AM
****, sure wish I worked there for a day then.

cjj2d
05-16-2005, 12:07 PM
what about one of the eclipse units???

2404
2494
5435

AVSTANG02
05-16-2005, 02:43 PM
anyone got their hands on one of these yet???

where did you purchase it from?

I am strongly considering this but the 2 volt outputs is unattractive. but the D901 is $1000 more, not sure if it is really worth the extra cash. Though it does have a better display.


the new d300 only has 2volt outputs.. hahahah. GRREEEAT!


I call BS on this tho can we get a verification?

B@SSAN8OR
05-16-2005, 02:49 PM
isnt the d310 the same as the d300 just with some updated features? so wouldnt it have the same volts as the d300?


also it would be nice if alpine updated the website

kickercivic1
05-16-2005, 04:43 PM
yes 310 had only 2volt preouts also

AVSTANG02
05-16-2005, 04:57 PM
yes 310 had only 2volt preouts also

Yup the d300 is only 2volt outputs.. allways thought they where 4volts..

well i guess this proves that 2 volts is MOREEE then enuff cause I sure didn't notice any difference going from a 4volt preouts to 2v preouts...

and i have a 17' rcas... no noise whatsoever...