PDA

View Full Version : weird situation, help needed



psych0ticnemes1
05-15-2005, 02:12 PM
my sisters HU all of the sudden (after having for it for months and months) stops sending sound to 3 of her 4 speakers... OR they are blown but very unlikely off such little power.. the one speaker she has working sounds like it's starting to go too... it is an AIWA CDC- X204... good little deck for her needs, no system just tock speakers and deck INSTALLED BY BESTBUY... Anyone have a clue as to why 3 of her speakers suddenly stopped working???????

Thanks!

azbass
05-15-2005, 02:30 PM
pull deck out, and check conections, if they used butt conectors, (which im shure they did) they can come loose.

psych0ticnemes1
05-15-2005, 08:37 PM
figured it out thanks

B@SSAN8OR
05-16-2005, 02:12 AM
dont do anything take it back to BB there installs are lifetime warrantys. if it is something to do with the wires then they will take care of it. if you mess with it they will charge you to fix it.

Decipha
05-16-2005, 04:07 AM
well do you mind posting what the problem was?

psych0ticnemes1
05-16-2005, 09:15 AM
i have no idea why but I dmm'd the speakers and 2 of the 4 r blown... w faded a bit to the back and the one 6x9's works fine... the right side works, left doesn't :/ am going to check the door speaker eventually and see if it is indeed blown... there must have been some surge somewhere that blew those 2 speakers... cuz off a head unit it's pretty tuff to blow them without cranking everything, and i know that wasen't the case...