PDA

View Full Version : q-logic 1.2512se



ViCk-BuMp
05-08-2005, 06:16 AM
I bought a q-logic 1.2512se box but it doesn't have the rubber that goes in the drilling to seal the box... do you know where can i buy one... ??? it's the 12"circled rubber

LightningStryk7
05-08-2005, 06:41 PM
where did u buy the box from. I think its supposed to come with it. Go ask for it if u can get it.

ViCk-BuMp
05-08-2005, 09:08 PM
I bought it at a store for 10dlls it was a display model

Harrison486
05-08-2005, 09:28 PM
e-mail qlogic?

ViCk-BuMp
05-09-2005, 03:04 AM
I Can't Find The Website

Harrison486
05-09-2005, 06:38 AM
http://www.qlogic.ws/2003/home/

let me know what they say