PDA

View Full Version : sub setup?



trevor87
05-01-2005, 11:01 AM
ok i know you can setup a car sub with a plate amp but is there any possible way i can hook up an 2 ohm car sub w/o the plate amp and w/o buying anything?

PV Audio
05-01-2005, 03:24 PM
no, not really. that is unless you want to go with rack mount power amps.

trevor87
05-01-2005, 05:38 PM
ok nvm