PDA

View Full Version : Pioneer dvh-p5000mp problem



cip
01-08-2005, 01:02 PM
hi mates,

i have buy in u.s.a. a headunit dvh-p5000mp

my problem is:
i'm living in Italy where the region code of dvd is 2
the headunit i bought is region code 1 (u.s. & canada)

somobody know the method to convert the headunit in region code 2 or region free?
http://www.pioneer.it/images/products/caravdisplay/pioneer/1054024541303dvhp5000mp_detailpage.jpg

thx @ all for help

ExS
01-08-2005, 04:01 PM
I don't think that is possible. It all depend on the region code on the disc.

supa_c
01-08-2005, 04:48 PM
As far as i know Pioneer doesnt offer that option

cip
01-10-2005, 08:29 AM
As far as i know Pioneer doesnt offer that option


are u sure 100%?