PDA

View Full Version : ported 2 chambers



mac bleeze
01-04-2005, 07:41 PM
well since people are saying ported is better and i have 2 w3s. i have no idea how to find the port dimensions for 2 12s. i do have port dimensions for a single 12 from jl audio. so im going to build 2 of these boxes unless u guys could help a man in need. im gonna be working with 30x15x15. which i think is 3.9 cf... correct me if im wrong.. but yea any suggestions

bonesninja
01-04-2005, 07:43 PM
just build it as one box instead of two---basically all your doing is removing one wall from one of the boxs if you build seperate chambers.

mac bleeze
01-04-2005, 07:54 PM
but how would i find the port size and tune it to 32

TimberJon
01-05-2005, 11:14 AM
http://www.bcae1.com/spboxnew2.htm

Find the calculator for your box type on this page, and enter all the figures it asks for! and whala! then you can sketch up your box.