PDA

View Full Version : Is this doable



psycho72
12-25-2004, 01:43 AM
I was looking at some woofs and seems running two in a ported box leads to some pretty massive box requirements. So I got to thinking if it would be possible to create a baffle to mount the woof on, seal the front from the back (ala infinite baffle) but use the trunk as the box and acually create a port. So this baffle would actually be pretty big and actually more than just one side. Like so:

Acidburn
12-25-2004, 01:53 AM
you would have to figure out the exact volume inside your trunk to be able to figure out what length port you need

psycho72
12-25-2004, 02:04 AM
But does it sound doable or am I smokin crack dipped in pcp??

Acidburn
12-25-2004, 02:09 AM
think about how many curves and **** are in your trunk? want to try to figure it out?

or just full it with packing peanuts and measure how much there are in there

plus, the trunk would have to be COMPLETELY air tight for this to work

psycho72
12-25-2004, 02:19 AM
I work in a warehouse and packing peanuts is exactly what I was thinking of. As for sealing off the trunk, any ideas? And when you say completely for the trunk lid seam could I say replace the foam weather stripping with something rubber? Maybe spray down the trunk with rhino liner to plug any holes or cracks?

Acidburn
12-25-2004, 02:35 AM
ya, you would need to spray it with something but that means you can never ever get water in there cause it wouldnt drain out
sound deadener would also be very, very helpful
and weatherstripping will be your friend

hoss
12-25-2004, 02:41 AM
definitly doable, but it would be hard as hell.

for all it is worth, since you are going to lose all trunkspace anyways, you would be better off just building a proper vented enclosure back there. at least that is my oppinion

psycho72
12-25-2004, 02:57 AM
Well you see that was the plan, not to lose all the space. I would fill it when needed and keep it empty the rest of the time. Let me ask this, why is it so important that it be completely sealed? Sorry for the dumb question but can the leaks be tuned into the port?

Acidburn
12-25-2004, 03:03 AM
well whenever you put something into the trunk, it will change the tuning of the box which will totally **** **** up
if its not sealed, it can make weird noises, can change the tuning, and just generally be really bad

FOSGATE JOE
12-26-2004, 01:51 AM
Go Ported Hade No Noises With Mine //////have My Power Subes Ported At32hz /4 Inch Pip Great Sql And The Punch When Needed It

Acidburn
12-26-2004, 01:57 AM
Go Ported Hade No Noises With Mine //////have My Power Subes Ported At32hz /4 Inch Pip Great Sql And The Punch When Needed It
what the ****ing **** are you talking about? this thread has nothing to do with your precious RF, get the **** out, you ****ing wothless piece of **** mother****er

hoss
12-26-2004, 01:59 AM
tis the season to be jolly, fa ra ra ra ra... acidburn, play nice ;)

fosgate joe, please try making sense next time :D

Acidburn
12-26-2004, 02:00 AM
tis the season to be jolly, fa ra ra ra ra... acidburn, play nice ;)

fosgate joe, please try making sense next time :D
hehe sorry, i needed to vent and he has been pissing me off recently

FOSGATE JOE
12-26-2004, 02:14 AM
Build A Port Box !!!!!!! Assburn You Have A On Sided Mine! Some Subs Work Beter In Sealed And Some Work Beter In Ported Just Box It

Acidburn
12-26-2004, 02:16 AM
he does want to build a ported box!!! just a very complicated one

FOSGATE JOE
12-26-2004, 02:25 AM
If He Do's Please Post The Pic 's !