PDA

View Full Version : Outputs for subs?



JL_W6_v1
12-24-2004, 03:37 PM
My friend's panasonic had a special output so you can plug the subs into the HU...

that thing is insane lol

bonesninja
12-24-2004, 03:42 PM
lol um yeah its called sub pre-outs. i have a 3 year old alpine that has sub has front and rear outputs. those are nothing new.

squeak9798
12-24-2004, 03:43 PM
You can find that feature on the $150 Walmart headunits :)

audiolife
12-24-2004, 03:49 PM
noooooooo way man !!! i saw this round clear glass thing with a wire in it and when you flipped a switch it produced light......

JL_W6_v1
12-24-2004, 04:12 PM
im a newb lol

well his equalizer had an option just for subs...i thought that was awesome.

LBX2G
12-24-2004, 04:15 PM
nope that is also very old radio shack eqs had those. Go to books-a-million, and get the book auto audio. Read and learn.

aphinney
12-25-2004, 11:06 PM
hahahahahahahhahahahahahahha

JL_W6_v1
12-25-2004, 11:07 PM
cancel this thread, im a dumass :)

Acidburn
12-25-2004, 11:08 PM
well atleast you admit it

squeak9798
12-26-2004, 09:04 PM
cancel this thread, im a dumass :)

I'll 2nd that ;)


:D