PDA

View Full Version : does anyone have box plans on auto cad



vosschs
10-23-2004, 12:48 PM
anyone?

Exaran
10-23-2004, 04:04 PM
I draw all the non-rectangular enclosures I make in autocad to make sure I get the interior volume correct and the cut angles and exterior lengths right.

You'd need specific plans for your own box tho... dont know if my old ones would help you.

vosschs
10-24-2004, 04:38 PM
ya i was wondering if some one could make me a ported box plans for a aw1206t audiobahn sub then send th eplans to me,

Exaran
10-25-2004, 01:02 AM
I'm just starting to play around with ported designs.... else I'd help you out

Any reason you need the design in autocad? If you just want a finished plan why does it matter what it was made in?

I think there are a few more knowledgeable guys on here that offer to design boxes... they probably use something besides autocad tho

vosschs
10-25-2004, 05:41 PM
ya i jsut want something to start with, and also a box for a aw1206t

Simos
10-25-2004, 05:49 PM
if you give me the specs (enclosure net volume, tuning frequency) I can put some together in auto cad for ya.

Simos
10-25-2004, 05:58 PM
Also, are you looking for SQ or SPL? (SQ tune low, SPL tune high)

skeptikal
10-25-2004, 06:01 PM
i've got the ultimate SPL box with cutlist ready to go... for the 1206T.. it was built too audiobahn specifications... Designed by Jmac. PM ME!!!

bigred78797
10-25-2004, 08:59 PM
I don't use Auto cad but i use a very good 3d design program. Jmac's box is probably better but if you want a custom box to fit somwhere just PM or email me when what you need. Look at my website for some of my designs.