PDA

View Full Version : pioneer 8600, 9600, or premier versions



nas786
10-22-2004, 01:02 AM
i want to ask anyone that owns these pioneer and pioneer premier models. when making a slide show, it only allows you to use 5 pics on there, is there any way to put a lot more?? or is there anyway to make multiple slideshows, and have them run one after another?
all this is from the free pioneer download website.

NofriendsSpongr
10-22-2004, 05:06 AM
Not really sure, Id like to know, I lost some of the original s. savers when I added my new ones, are they lost in space forever?

nas786
10-22-2004, 04:59 PM
really? wat the hell...

i think you can get them from the website, i don't knowif they're the same, cuz i haven't gotten mine yet, so i don't know what the default ones are.

check it out
www.pioneer.co.jp/car/pclink3a/

NofriendsSpongr
10-23-2004, 12:33 AM
Hey dude good call on that.... Its got the origionals plus a few older ones too =)

Professor Fate
10-24-2004, 10:56 PM
Hey dude good call on that.... Its got the origionals plus a few older ones too =)

Yes all the origanals are on the web site.

I just have to say that these are the sweetest decks, I love mine. How much did you guys pay for yours?

Apoc
10-25-2004, 12:08 AM
I got my 960MP for $380 off ebay. I love it. Sorry man, but you're out of luck with the slide show issue. You cant have more than 5 pics and they wont run one after the other unless you hit the button to change screen savers...

Professor Fate
10-25-2004, 02:37 AM
I got mine off ebay to, for basicly the same price. what a deal!

Apoc
10-25-2004, 11:53 AM
Isnt ebay just the best?

nas786
10-25-2004, 09:47 PM
****, that ****in *****.....wish i could just have like 50 random pics go through a slide show. whatever, i'll figure something out.

i got the 860, and would love to tell you about it, but its not installed yet....**** metra kit and wire harness are taking forever to get here!!

nas786
10-25-2004, 09:47 PM
whoa, my bad, i didn't mean to cuss....haha, i guess i don't realize it when i type it, but when its censored like that, then i do

****!!!!!!

Professor Fate
10-25-2004, 11:15 PM
Can you only download one new Movie/screen saver at a time. I downloaded all the extras off of the pioneer site, and tried downloading them on my deck. I just got an error signal. Do I just do one at a time? Can I get rid of all the origanals and replace with my own?

Apoc
10-28-2004, 11:53 AM
yeah, you can replace the originals with your own...thats the whole point of the Pioneer software.

Boltonic
10-29-2004, 04:48 PM
I might be selling my month old Pioneer DEH-P8600MP with a Circuit City 2 year protection plan so if anything happens they will replace it for free. If anyone is interested email me at [email protected]

NofriendsSpongr
10-30-2004, 02:35 PM
every now and then the the cd wont eject fully, I think its the type of cd-rs than im using though...anyone else have this problem?