PDA

View Full Version : Box for two HDS312



Pyrofan
02-19-2014, 06:29 PM
So, will this box work for two HDS 312's powered at 1600 watts at 1 ohm. Will this work. Its 3.77Ft^3 and tuned to 32 Hertz with a 6in Aero port. Any ideas?

bmk6795
02-19-2014, 06:53 PM
So, will this box work for two HDS 312's powered at 1600 watts at 1 ohm. Will this work. Its 3.77Ft^3 and tuned to 32 Hertz with a 6in Aero port. Any ideas?

Those subs like a bigger box than most 12s. Im putting my pair in 5 cubes. Talked to soundqubed and they said 5 cubes would be perfect for a pair of 12s.

To answer your question, yeah it will work, you prolly wont get the most out of them though.

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

Is that 1600 per woofer or 1600 to the pair?

Pyrofan
02-19-2014, 06:56 PM
Those subs like a bigger box than most 12s. Im putting my pair in 5 cubes. Talked to soundqubed and they said 5 cubes would be perfect for a pair of 12s.

To answer your question, yeah it will work, you prolly wont get the most out of them though.

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

Is that 1600 per woofer or 1600 to the pair?

That 1600 total. I know its underpowered but they said on my other post it will work fine. Its a center console box so not sure if i can squeeze anymore air in it.

bmk6795
02-19-2014, 06:58 PM
That 1600 total. I know its underpowered but they said on my other post it will work fine. Its a center console box so not sure if i can squeeze anymore air in it.

Yeah with 800 to each id try to make the box bigger but if not I'm sure they'll still preform well.

Pyrofan
02-19-2014, 07:00 PM
Yeah with 800 to each id try to make the box bigger but if not I'm sure they'll still preform well.

I was afraid of that.

Pyrofan
02-20-2014, 05:18 PM
Wonder if their are some other places for subs to go in a Truck?