PDA

View Full Version : alpine cde-143bt radio question



titanle
02-18-2014, 10:30 PM
my 9835 had a black plug on the back which was for the radio. on the 143bt there is no such thing and hence my am/fm isn't working. its installed in a kenworth dump truck and the truck itself has the black radio plug that looks like a giant 3.5mm jack. but there is nowhere to install it on the 143bt, is there another way to get the radio working?

Side Show
02-18-2014, 11:02 PM
huh? it has an ariel spot on the rear of the headunit (same as the old one)

Side Show
02-18-2014, 11:10 PM
I did a google search and it looks like it does have a place for the ariel to go.

titanle
02-18-2014, 11:19 PM
can you show me where?

Side Show
02-19-2014, 02:18 AM
bottom left corner?
how can you miss it?

tc300
02-19-2014, 02:55 AM
I'm sure it came with manual..... Lol.

tc300
02-19-2014, 02:56 AM
The 143 doesnt have sub out either...???

Side Show
02-19-2014, 03:10 AM
god!

titanle
02-19-2014, 03:35 PM
bottom left corner?
how can you miss it?

maybe im trippin balls but i couldve sworn that input said subwoofer