PDA

View Full Version : What size enclosure to accomplish a QTC of .707 for IDMAX?



blazian87
01-31-2014, 01:14 AM
I'm thinking about getting 2 12" IDMAX v4's and put them in a custom sealed box. They will be in their own chamber so theoretically if I wanted to accomplish a QTC of .707, how many cu ft would I need for ONE of the idmax's? Does anyone know how to figure that out? Would it be around 1.6 cu ft or somewhere close to 2.0 cu ft?

Slo_Ride
01-31-2014, 01:19 AM
when i have questions like this i ask the people who built the sub.

blazian87
01-31-2014, 01:49 AM
I did shoot Image dynamics an email but still no reply after like 2 days, which is why I came here. I'm sure there's a way to calculate I just don't know how exactly. I'm asking anyone that has tried it to give me an idea or ballpark of where I should be at to accomplish a near .707 qtc.