PDA

View Full Version : SOLD/CLOSED Wtt 3k+ at 2 ohms !!



Timmy13091
08-07-2013, 06:00 PM
Have a stetsom 2k5es minty fresh in orginal box , Big power small footprint :)

RMS Power at 2 Ohm 13.8V 3,100Watts RMS

Looking for other amps offer up + or minus cash is cool ..BUT AMP'S ONLY!!

http://i1291.photobucket.com/albums/b558/tk13091/FA3B6FA4-3A5B-4A9F-884B-AE1005F277E8-8227-000007B90C9083A3_zps640ee300.jpg
http://i1291.photobucket.com/albums/b558/tk13091/CD49D248-E4EC-4454-AD5E-8E0EEB290B1F-8227-000007B912A8A952_zpsfc10830f.jpg
http://i1291.photobucket.com/albums/b558/tk13091/2D2E94F5-A12F-467E-9EA5-19038DD08AE7-8227-000007B917B17F68_zpsf090905a.jpg

04murdalanche
08-07-2013, 06:04 PM
good guy here people

urmomsmin3
08-07-2013, 06:37 PM
Id offer my amp.but i dont wanna no the difference lol glws

des343
08-07-2013, 06:56 PM
1 ohm stable? If so how much also what's it do at 4 ohms and what kind of amp are you looking for?

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------


1 ohm stable? If so how much also what's it do at 4 ohms and what kind of amp are you looking for?

Also zero gage power and ground? It looks like 4?

Timmy13091
08-07-2013, 06:59 PM
1 ohm stable? If so how much also what's it do at 4 ohms and what kind of amp are you looking for?

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------



Also zero gage power and ground? It looks like 4?

4 gauge its very efficient .. Over 2k at 4ohm 13.8 v and its the 2ohm model .. They make a 1 ohm model as well

Timmy13091
08-07-2013, 07:00 PM
And a mono amp .. Something I haven't tried yet :)

des343
08-07-2013, 07:06 PM
And a mono amp .. Something I haven't tried yet :)

So it does do enough power for my current set up at 4 ohms but it can't drop to 1 at all?

Every played with a t2000?

Not sure if I want to get rid of it or not but I'd consider it

Timmy13091
08-07-2013, 07:09 PM
So it does do enough power for my current set up at 4 ohms but it can't drop to 1 at all?

Every played with a t2000?

Not sure if I want to get rid of it or not but I'd consider it

I've read it can but I wouldn't .. User error is the reason these amps get a bad wrap ..
As far as the t2000 goes I'd consider it if you were adding cash ... Thanks

des343
08-07-2013, 07:11 PM
I've read it can but I wouldn't .. User error is the reason these amps get a bad wrap ..
As far as the t2000 goes I'd consider it if you were adding cash ... Thanks

I'm okay then thanks idk what this amp is worth but I've recently seen the t2000 on eBay getting bidded up over 500 dollars

Timmy13091
08-07-2013, 07:13 PM
I'm okay then thanks idk what this amp is worth but I've recently seen the t2000 on eBay getting bidded up over 500 dollars

Well there on Craigslist by me all over .. And if someone paid that used they need there head examined ..
A straight trade for less power .. No thanks

des343
08-07-2013, 07:21 PM
Well there on Craigslist by me all over .. And if someone paid that used they need there head examined ..
A straight trade for less power .. No thanks
That's fine and lol I'd be hard pressed to believe they are all over craigslist because I've done Google searches for craigslist looking for another t2000 and BTW 500 used isn't terrible not what I'd pay but most people are asking and GETTING 4-500 for them.

Once again the amp isn't all that common these days so REALLY doubt they are "all over cl" haha they aren't even on eBay AT ALL 95% of the time I look for it there isn't a single one


But gl getting rid of the amp.

nate56
08-07-2013, 08:40 PM
us amps md3d?

Timmy13091
08-07-2013, 08:48 PM
us amps md3d?

I'm going to have to pass thanks tho