PDA

View Full Version : Question about port



MikesJeepTj
07-21-2013, 06:40 PM
When a manufacturer recommends the cubic ft for the enclosure would that include the ported area or would that be separate?

mylows10
07-21-2013, 06:42 PM
When a manufacturer recommends the cubic ft for the enclosure would that include the ported area or would that be separate?

not including port and sub displacement

MikesJeepTj
07-21-2013, 06:46 PM
So how do you figure out what size box to start out with, Im using online calculators and you need cubic ft to find port size but then the port size and length is going to change the cubic ft. of the box

mylows10
07-21-2013, 06:49 PM
So how do you figure out what size box to start out with, Im using online calculators and you need cubic ft to find port size but then the port size and length is going to change the cubic ft. of the box
some builders use the torres calc ,others pay for one

MikesJeepTj
07-21-2013, 06:50 PM
Do you know where I could pay for someone to design?

mylows10
07-21-2013, 06:52 PM
Do you know where I could pay for someone to design?
Buck ;

MikesJeepTj
07-21-2013, 06:54 PM
Thank you!