PDA

View Full Version : Again an alpine question



sinasta1
05-15-2013, 09:50 PM
Aight this is jus a sipn off of my previous post.witch all....1....of yall responded to.any way......anybody no how i can tha wireing config of tha changer hook up......alpine cda7893.......gota git this thing an input........see'n how it dont play mp3 cd's......and my **** bangs so hard dont matter if it did.....i jus need tha wire'n schmatic...

sjv13
05-15-2013, 11:30 PM
I dont find it hard to believe only one person responded. Please, oh please, let this be just a troll (and a failed attempt at that).

sinasta1
05-16-2013, 12:21 AM
really,dont really understand that remark.....but.......****......jus need tha ******* wire diagram..........if you can help great,if not well whatever


---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

really,dont really understand that remark.....but.......****......jus need tha ******* wire diagram..........if you can help great,if not well whatever

Rich B
05-16-2013, 12:36 AM
I believe Alpine's changers use the Ai-Net cable to get power from the head unit.

Also sends the changer's output back to the head unit over the same cable.