PDA

View Full Version : Dual DC Level 3 10" Enclosure



double 07
05-04-2013, 10:07 PM
Pair of level 3 10s....Arauco...flush mounted....octo....2.1 cf net @ 34hz




http://i1079.photobucket.com/albums/w513/pwdrblucivic/SlamDCbox/20130504_180043_zps70206c09.jpg










http://i1079.photobucket.com/albums/w513/pwdrblucivic/SlamDCbox/20130504_204055_zps4ea3a565.jpg






http://i1079.photobucket.com/albums/w513/pwdrblucivic/SlamDCbox/20130504_204112_zps06e7d01c.jpg





http://i1079.photobucket.com/albums/w513/pwdrblucivic/SlamDCbox/20130504_204122_zpsf2cc30b9.jpg

98GCLimited
05-04-2013, 10:09 PM
Nice box.

Fireitup
05-04-2013, 10:11 PM
**** me dbl post..

Fireitup
05-04-2013, 10:11 PM
Dead ****! Are you able to flush those ports?

double 07
05-04-2013, 10:33 PM
Dead ****! Are you able to flush those ports?

Yep octos can be flush mounted and I almost done that with this one but I didn't want to use all my tricks on 1 box....LMAO

04murdalanche
05-04-2013, 11:09 PM
Yep octos can be flush mounted and I almost done that with this one but I didn't want to use all my tricks on 1 box....LMAO

why the hell not? hahahaha

double 07
05-04-2013, 11:13 PM
why the hell not? hahahaha

I am too lazy.......LMAO

macsdad
05-04-2013, 11:21 PM
What are the dims? Might want something like that for the se's. Yeah, I know I said no more box.

double 07
05-04-2013, 11:22 PM
What are the dims? Might want something like that for the se's. Yeah, I know I said no more box.

My card is out in the shop on it.....But I believe it is 33"w x 13"h x 15"d......

double 07
05-04-2013, 11:23 PM
What are the dims? Might want something like that for the se's. Yeah, I know I said no more box.

My card is out in the shop on it.....But I believe it is 33"w x 13"h x 15"d......

macsdad
05-04-2013, 11:26 PM
That is so tempting, you got pm.

Foulplay
05-05-2013, 01:09 AM
I should of gotten your logo on my box. I have had several peeps ask about it.