PDA

View Full Version : Tnuning a Box manually



mr_f4ke
04-27-2004, 11:42 AM
Hi guys, i have two Cvr12" i want to know how i can tune a box manually? here is an example: if i have a 3.5cuft ported box and i want to tune it to 35hz, whats the formula to tune that box? if i want 35hz how i will do it manually? thx.

mr_f4ke
04-27-2004, 01:54 PM
plz guys help me!

pavengmike6
04-27-2004, 06:20 PM
Go to this wed site. It is the best I have found to help with just about everything. I think you will need to go to sectioin 116 or so. (look on the right of the screen for the scroll down section.

http://www.bcae1.com/

Or this one

http://www.carstereo.com/help2/Articles.cfm?id=31