PDA

View Full Version : aeroport



sky69
04-12-2013, 08:26 AM
is a 3 inch aeroport big enough for a sa12?

pro-rabbit
04-12-2013, 11:23 AM
I would use at least a 4".

fasfocus00
04-12-2013, 12:09 PM
depends on enclosure size