PDA

View Full Version : pioneer deh-p9400 usb problem



tdford5
04-10-2013, 09:40 AM
Any help thoughts and or solutions.. Why when I use my USB stick and I crank the volume the head unit reads format error and stops and starts the song but when. Played at normal to low volume there's no problems at all will play for hrs I tried a Kingston stick and a cheapy stick both do the same ...

Sleeklsc
04-10-2013, 10:06 AM
Have you tried holding it so that it doesn't move while playing at full volume? Def sounds like a connection issue.

tdford5
04-10-2013, 12:00 PM
Yeah that was my first thought it was getting vibrantions its a rear connect with a extension ran to the front
tried holding it then mounting it still does it but maybe it may be bad connection in the back of the hu where its plugged in.

Sleeklsc
04-10-2013, 12:22 PM
Yeah that was my first thought it was getting vibrantions its a rear connect with a extension ran to the front
tried holding it then mounting it still does it but maybe it may be bad connection in the back of the hu where its plugged in.

Very possible that the rear output(s) could be the problem. I'd check to make sure the usb lead isn't sliced anywhere, then switch usb slots and see what happens.

Also make sure that the usb lead has some slack back there.


http://s8.postimg.org/4ddr9jkqt/DEH_P9400_BH_rear.jpg (http://postimage.org/)
windows 7 screen shot (http://postimage.org/app.php)

tdford5
04-10-2013, 12:30 PM
Well it is kinda packed all in the back area of radio with 3 sets of RCA's mic plug normal radio wiring Lol but thanks I didn't know maybe if I was losing voltage or something causing this ..I'll check it out this weekend and report back thanks

Sleeklsc
04-10-2013, 12:36 PM
:groovy: