PDA

View Full Version : Aero Port Port Area Question!!!



DropDownLowYota
02-24-2013, 11:36 PM
I'm on the torres designing a box and I have a design with 1 common chamber non aeros with port at 91 inches tuned to 32.9. I just made a design which would be using 2 6" aeros tuned to 32.6, but the issue is that it shows the port area at 56 inches. Is it supposed to be like this? The difference is area is a lot. Would it matter if the port area was so much less with the aeros?

Go2Sleep
02-25-2013, 12:13 AM
It's common with aeroports that you have less port area.
You'll be fine

ps what tc's do you have?

DropDownLowYota
02-25-2013, 03:51 AM
It's common with aeroports that you have less port area.
You'll be fine

ps what tc's do you have?

Hey man thanks! I was like that's almost half the port area and I actually just got rid of my 18" 5200's and got a warden. It's actually just as loud as both of them off the same power