PDA

View Full Version : using a powered subwoofer



Falcons
11-30-2012, 12:04 AM
my room is tiny. its about 17' by 10'. is a 120 watt powered subwoofer enough to get the job done or should i get an extrnal amp and run a subwoofer in a custom box? im looking for sq here not to shake the house.

cfox10
11-30-2012, 12:06 AM
I think... for sq, sub in custom box with plate amp.

JoeK
11-30-2012, 12:07 AM
My Logitech Z623 does a really good job in a 8x11. Esp. since its a 2.1 system

Falcons
11-30-2012, 12:10 AM
My Logitech Z623 does a really good job in a 8x11. Esp. since its a 2.1 system

ill be running a 5.1

keep_hope_alive
12-01-2012, 01:20 PM
yea, a plate amp from Parts Express (even the 240W version is only $120) does wonders. SQ comes from the subwoofer selection/enclosure and placement in the room.

raptor727
12-01-2012, 01:39 PM
my infinity entra sub is only a 10 and 100 watts fills a 15x15 room nicely for me but placement is key imo

TitoThePirate
12-01-2012, 01:46 PM
yes custom build a sub system. you won't regret it. for even more power, get a Mixer,31band single channel eq and a pro audio amp and you'll have a rocking setup, i love mine.