PDA

View Full Version : FS: Zapco, JL Audio, and Alpine AMPS



fearturtle03
11-25-2012, 03:09 PM
Item(s) for Sale:

Alpine MRP-F300
Zapco IForce I-4100
JL Audio 500/1


Item(s) Description/Condition:

All items are used. Would say 7/10 condition. Minor scratches. Zapco missing 2 small set screws that hold on Zapco logo plate.



Price:

Alpine MRP-F300 - $100 Shipped
Zapco IForce I-4100 - $175 Shipped
JL Audio 500/1 - $150 Shipped



Shipping and Miscellaneous Item Information:




Item Pictures:
(List pictures in this section, 1st picture should be your username/date if you have less than 10 positive feedbacks with the i-Trader system or less than 10 references that you have sold to in the past. (These must be listed in your signature, or a link provided to a feedback thread listing these references)).

alec14
11-25-2012, 07:06 PM
had that exact same jl audio 500/1. took me awhile to sell on here, but glws man

fearturtle03
11-26-2012, 06:49 PM
Bumpin

JLa Obsessed
11-27-2012, 05:50 PM
PM Sent.

fearturtle03
12-03-2012, 06:24 PM
bump

injunwiz
12-03-2012, 08:41 PM
PM sent

injunwiz
12-05-2012, 08:04 AM
'nother PM sent...

Audio4ever
12-09-2012, 10:56 PM
Bumpin

Still got jl?

injunwiz
12-25-2012, 01:39 PM
I bought the JL and the end fin was broken when I got it. The install shop had put it in yesterday said it powered up but no work! I bought it to power my JL 10x6. Interested in it?

mr b
12-25-2012, 09:07 PM
I bought the JL and the end fin was broken when I got it. The install shop had put it in yesterday said it powered up but no work! I bought it to power my JL 10x6. Interested in it?

Talk to the seller

injunwiz
12-29-2012, 12:21 PM
Talk to the seller

I sent a PM, he hasn't been on the Forum for 3 weeks...

injunwiz
01-06-2013, 08:59 AM
Now 4 weeks, no reply!

pickup1
01-06-2013, 09:26 AM
Did you file a claim?

fearturtle03
01-26-2013, 06:18 PM
Hey sorry about this, have not been on here in quite awhile since I sold all the stuff....You should have emailed me bro, dont rely on people checking a forum.

Anyways hit me up and let me know. The fin was broken? You can see in the picture it clearly is all in tact. What did the shop say, it was in working condition both cosmetically and electronically. If you could take a picture of the broken fin and find out what the shop gave you as a reason?

NuckinFutz
01-26-2013, 06:24 PM
My 500/1 was a b**** to get working. Had a couple shops tell me it was broke, just mess around with all the switches. Lol. It'll eventually work.