PDA

View Full Version : JVC840 Won't turn off amp.



Xzavier247
11-16-2012, 04:32 PM
Well, First off I live in a military residency and I saw that there is an option to turn off bass on the HU. This would be ideal for me to kill the bass.I did wire the remote wire from the hu to the amp. But when I go to turn off the amp from the HU it doesn't shut off the amp. Is that normal?
www.youtube"DOT"com/ watch?v=F3B83y5EgyY&feature=plcp

myjaja
11-16-2012, 05:10 PM
You're turning off the sub, not the amp. So the amp will stay on. The rcas's from the amp should be plugged in the "subwoofer" section behind the hu

maylar
11-16-2012, 05:11 PM
Linkey no workie.

Loudmp5
11-16-2012, 05:17 PM
ditto

Xzavier247
11-16-2012, 09:08 PM
http://www.youtube.com/watch?v=F3B83y5EgyY&feature=plcpIt won't let me post links yet,
On another note, It doesn't turn off the "subs" **** is still playing.
Everything is hooked up correctly.[COLOR="Silver"]

Xzavier247
11-16-2012, 09:10 PM
Also couldn't play music because my phone was on bluetooth while recording.

maylar
11-17-2012, 11:00 AM
You're turning off the sub, not the amp. So the amp will stay on. The rcas's from the amp should be plugged in the "subwoofer" section behind the hu

^^ This. The amp will stay on but the sub preouts on the HU will shut off.

Xzavier247
11-17-2012, 04:21 PM
Negative, Sub output is still sending signal. I'm going to have to take another video.

maylar
11-18-2012, 10:23 AM
Check that you're using the sub preouts and not the rears.

Xzavier247
11-19-2012, 05:22 PM
I know I am using a sub preout because the output is mono. And I bought a mono to stereo connector.

maylar
11-19-2012, 05:59 PM
Very odd then. Almost sounds like the HU has some issues. Sorry we haven't been much help.