PDA

View Full Version : Enclosure Size Question....



bgowdy31
10-31-2012, 03:24 PM
I now have a amp thats way stronger then the amps ive been running. the amp i have and will be running is a memphis 4k. now the question i have has to do with the sub box size. Ive always been told that with more power use a smalled enclosure, and less power a bigger use a bigger box. My dilemma is Audioque subs like big boxes.... How would i need to go about my enclosure????? Mine right now is about alittle over 6 cubes after displacement.

Thanks

bgowdy31
10-31-2012, 04:20 PM
bump

pro-rabbit
10-31-2012, 04:22 PM
You would build the enclosure the same as any other time, just don't use the mojo to it's fullest ability.

CAT MAN
10-31-2012, 04:23 PM
smh............................................... ...

bgowdy31
10-31-2012, 05:11 PM
You would build the enclosure the same as any other time, just don't use the mojo to it's fullest ability.

im not going to right now. but i am going to be rebuilding the sub to handle more power. im talking for future tips.

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------


smh............................................... ...

shut up...................................