PDA

View Full Version : box size? help!



garretttt4
08-21-2012, 10:54 PM
Ok so I'm doing a box for 2 ascendant audio mayhem 12s. All I have to work with Is 5 cubic foot total.not including displacements and ports. Each sub will be on separate Chambers. Is 1.9 cubes for each sub too small m
Thanks!

mylows10
08-21-2012, 10:57 PM
nope its actually good .i would start with the whole 5 cubes and add the port and subs then ,should be perfect then. my box os 6.75 cubic ft for my subs

garretttt4
08-21-2012, 11:01 PM
Ok good cuz that's all that I can fit and that's pushing it haha.what kinda amp do you have?i was thinking about getting a crescendo 5500.
What should I do for around 1200 at the most?

mylows10
08-21-2012, 11:03 PM
i run 2 ab 500.1 amps strapped at .7 ,so over 11,000 watts rms .1200 watts rms on 2 mayhems will not move them very well .maybe on 1 sub it would be ok ,4 ohms should be about 1250 watts rms

garretttt4
08-21-2012, 11:07 PM
I wanna do like 5000 Watts for about 1200 DOLLARS. haha what kinda amp should I get got that?

mylows10
08-21-2012, 11:11 PM
pm coming