PDA

View Full Version : Box for rockford fosgate 2



Racrowe
06-11-2012, 11:33 AM
I have am about to buy a rockford fosgate T2 and hook it up to my alpine amp that puts out 1100 watts rms. Anyone know what box I should get?

DoesDad
06-11-2012, 12:19 PM
Ummmm..... What do you mean? Ported or sealed, size? I'd talk to one of the box guys on here. pro-rabbit, & Buck are a couple that come to mind. More will chime in I'm sure. What size is the T2?

pro-rabbit
06-11-2012, 12:22 PM
Thanks DoesDad, on a side note, you coming down on the 24th?


Yes, more info is needed to really help you out with what you are looking for.

Racrowe
06-11-2012, 06:30 PM
pro-rabbit DoesDad I am looking for a ported box. The subwoofer is 12 inches. I meant to include that on my last post, but I forgot. Sorry about that!

mylows10
06-11-2012, 06:32 PM
Build one

Racrowe
06-19-2012, 02:44 PM
Actually I am going to be getting the 15 inch version