PDA

View Full Version : This website has a virus?



09civic
06-01-2012, 10:17 AM
Mozilla wouldn't let me on because it's being attacked. When I ignore its message, it brings me to the site but its all white and classic I guess to say. My work computer got a virus because I was on this site also yesterday. Can this be fixed goob? Like cmon, take care of your dam site.

xSPLoder
06-01-2012, 10:23 AM
chrome said the same thing and said it was maleware

Ionakron
06-01-2012, 10:36 AM
False positive.

GAMEOVERCCA
06-01-2012, 10:38 AM
yea mine is saying this is a attack site now..

Serpent710
06-01-2012, 10:41 AM
Me too on pc. Just fine on my iphone

Renzone3
06-01-2012, 10:42 AM
Hmm im not having problems with a virus whatsoever.

denim
06-01-2012, 10:42 AM
Chrome tripped an error for me too.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 10:48 AM
We're looking at this now. Google is saying that the ad serving code is a harmful script, which is obviously not the case and some type of error on their behalf.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 10:49 AM
Mozilla wouldn't let me on because it's being attacked. When I ignore its message, it brings me to the site but its all white and classic I guess to say. My work computer got a virus because I was on this site also yesterday. Can this be fixed goob? Like cmon, take care of your dam site.

What type virus did you receive? We try our best to keep everything up to date security wise. Are you certain that you got a virus from this site?

09civic
06-01-2012, 11:15 AM
yea mine is saying this is a attack site now..


this

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

When it did it on my work computer, it wouldn't let me get on the internet at all.

hispls
06-01-2012, 11:40 AM
Use the search function, this isn't the first time this site has been ridin' dirty.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 11:46 AM
Use the search function, this isn't the first time this site has been ridin' dirty.

From what Google is telling me, this is an issue with our ad serving provider script, NOT this site. I have notified them about this.

pro-rabbit
06-01-2012, 11:49 AM
Hoepfully it works out in the end. I'm stuck using my tablet till then... :crap:

xSPLoder
06-01-2012, 01:33 PM
Warning: Something's Not Right Here!
caraudio.com contains malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
We have already notified caraudio.com that we found malware on the site. For more about the problems found on caraudio.com, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.

If you understand that visiting this site may harm your computer, proceed anyway.

Help improve detection of malware by sending additional data to Google about sites on which you see this warning. This data will be handled in accordance with the Safe Browsing privacy policies.

Fi-brations
06-01-2012, 01:37 PM
chrome works for me firefox doesn't
edit: just got the chrome message

xSPLoder
06-01-2012, 01:39 PM
Google must be talking about the trollness bug going around this forum.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 01:52 PM
Should be fixed any second now.

CAT MAN
06-01-2012, 02:02 PM
Should be fixed any second now.

its fixed. thank you goob. i wanna drive down and kiss you but i know you would take it too far. :naughty:

MisterDeadeye
06-01-2012, 02:09 PM
Definitely not fixed. As of now, I'm stuck looking at the forum in text mode.

chris015
06-01-2012, 02:11 PM
Doing it on mine too. Glad its not just me. il just wait it out.

xShoWTeKx
06-01-2012, 02:14 PM
yea just got it on chrome, also my norton is saying that the site is ok but chrome says that it contains malware.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 03:00 PM
It might take a little while for Google to update the status on here. The messages should slowly go away. I apologize.

Imtjnotu
06-01-2012, 04:00 PM
Lol I I'm stuck to my phone.... Goob wtf ever happened to the mobile app

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 04:10 PM
Lol I I'm stuck to my phone.... Goob wtf ever happened to the mobile app

You're still receiving errors? They could never get the mobile app decent enough for my liking to use on here pretty much. It's still on the table though to go with someone else.

pro-rabbit
06-01-2012, 04:12 PM
I'm still getting errors.

Germ305
06-01-2012, 04:36 PM
http://i47.tinypic.com/2niyav6.jpg

trumpet
06-01-2012, 04:59 PM
If you're on the latest version of Firefox on Windows you can bypass the warning. I've been doing that today and I got the warning message again 2 minutes ago.

09civic
06-01-2012, 05:07 PM
If you're on the latest version of Firefox on Windows you can bypass the warning. I've been doing that today and I got the warning message again 2 minutes ago.


This but it brings me to the text website.

av83
06-01-2012, 06:16 PM
This but it brings me to the text website.

same here. still. wtf.

keep_hope_alive
06-01-2012, 06:22 PM
i guess the iPad is good for something... I had Firefox errors 30 min ago as well.

beat-down69
06-01-2012, 07:19 PM
chrome is saying the same thing on my laptop.

CarAudio.com Admin
06-01-2012, 08:18 PM
Checking on it again.

pro-rabbit
06-01-2012, 08:23 PM
I still get the "Malware Detected" advisement.

splwj47
06-01-2012, 08:24 PM
site has been good for me all day