PDA

View Full Version : Forum Pop-Up



Joseph7195
04-02-2012, 02:45 PM
A couple of us are having problems with ASTERPIX.COM popping up with any thread we open. I think it might be an embedded pop up located in the servers. I have been using IE (instead of Chrome) because I can block the pop up, but then my pop up blocker prevents the feed from loading. We just wanted to let some folks know this, I am sure other will try to help with anyting you need also.

Kangaroux
04-02-2012, 02:47 PM
Joe, does it still popup if you use noscript with chrome?

Joseph7195
04-02-2012, 03:18 PM
Joe, does it still popup if you use noscript with chrome?

Sorry it took so long Jesse, I had to switch back to IE to get to post. i have tried a couple things with Chrome to get it to stop, even blocking the actual webpage, but it still pops up, just with no text or anything. I don't have Firefox, so I am not sure of its funtionality, but for chrome and IE it's popping up, I just set my pop up blocker to max on IE, but chrome doesn't have one. The first place it happened was on the King of Bass thread made recently. It wasn't doing it at all, until I reluctantly clicked on that thread to be nosey. After i did, it showed up on all the threads. Could be a sig or something a member has embedded too. I think you are one of the very few that aren't having problems Bro

BrownVanMan
04-02-2012, 03:24 PM
i havent looked at that thread and have no popups, could be something in that thread

CAT MAN
04-02-2012, 03:36 PM
only prob i have now is signing into hotmail.....

MisterDeadeye
04-02-2012, 03:40 PM
It was happening to me, too. I just got Noscript so I don't have to deal with it anymore.


For me, it wasn't a pop-up. I was redirected after the page loaded.

wenn_du_weinst
04-02-2012, 03:46 PM
redirected for me on firefox as well.

Rich B
04-02-2012, 03:46 PM
i havent looked at that thread and have no popups, could be something in that thread

Im getting it, and it pops up so fast it makes all the messages unreadable.

I could only reply by being quicker with the "reply with quote" button than the pop up.

Flex68
04-02-2012, 04:04 PM
For me, it wasn't a pop-up. I was redirected after the page loaded.

^^^ This.

Before I could even start to see the thread/page I clicked on, the asterpix.com page came up.
Only way I made it here to post was to click the Big Red "X" before it started loading.

As if losing the Search and Profile functions recently and waiting days for a "fix" weren't pathetic enough!
What bullshit !

So anyone know a way I can patch this (I am using IE8)....?
Does simply stopping ActiveX or scripting work??

brynm
04-02-2012, 04:05 PM
Happening here too.

JoshC
04-02-2012, 04:08 PM
im getting in on firefox as well, and i did check out that thread and youtube -.- wtf

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

im getting it on firefox as well, and i did check out that thread and youtube -.- wtf

chevyaddict83
04-02-2012, 04:09 PM
Still happening to me

splwj47
04-02-2012, 04:14 PM
all goood here

05trailblazer
04-02-2012, 04:25 PM
yea it happened to me to but i pressed the x and didnt go to the site

chillin
04-02-2012, 04:34 PM
Getting redirected on firefox, but seem to be ok on chrome

wickedwitt
04-02-2012, 04:38 PM
I have 1098MB/s dl rate here, there is no hitting the X button before it loads. Can we get this fixed please?

CarAudio.com Admin
04-02-2012, 06:56 PM
I can't replicate this. I removed the asterpix script however. Anyone still having problems?

MisterDeadeye
04-02-2012, 07:00 PM
I can't replicate this. I removed the asterpix script however. Anyone still having problems?

pagesinxt is actually what's doing it. The problem still exists.

CarAudio.com Admin
04-02-2012, 07:02 PM
I'm having them scan the server for a virus right now.

Joseph7195
04-02-2012, 07:10 PM
Thanks Mr. Goob, as of now 5:11 central, I am still getting it.

Spooney
04-02-2012, 08:25 PM
Thanks Mr. Goob, as of now 5:11 central, I am still getting it.


Still getting it on my end. 7:24 PM eastern time

brynm
04-02-2012, 08:38 PM
Yup, still happening.

MANTI5
04-02-2012, 08:44 PM
Hasn't happened to me at all.

-01limited-
04-02-2012, 09:01 PM
Still happening to me.

CarAudio.com Admin
04-02-2012, 10:42 PM
They did the scan and pulled up nothing. Are you guys sure it's not a virus on your end?

There is also no known issues with security, that would require a patch or update.

CarAudio.com Admin
04-02-2012, 10:44 PM
You might also want to try clearing your cache on your browser, as you might be pulling up the old pages still. I also cleared the cache on the CDN.

Kangaroux
04-02-2012, 10:45 PM
Goob is the server running something like cloudflare that caches everything to increase performance?

Kangaroux
04-02-2012, 10:48 PM
BTW I just cleared my cache and it's still redirecting me. It's definitely something on the server.

SMFJ
04-02-2012, 10:51 PM
Still redirecting me on iPhone and these don't get viruses.

SourDeez
04-02-2012, 10:52 PM
Im still getting it, and i was this morning at work (different computers)

Joseph7195
04-02-2012, 10:53 PM
I actually performed a full scan with Avast and then did a quick scan with AVG, and nothing showed up. It's 8:53 central and it's still doing it on my end. Earlier I ended up using IE8 and setting the pop up blocker to full and it stopped. It was set so high though, the feed up top was being blocked also. It's definitely a pop up

infamous_e46
04-02-2012, 10:58 PM
anonymus is trolling the internets
http://cache0.bigcartel.com/product_images/33220608/trollsticker.jpg

ideal concepts
04-02-2012, 11:00 PM
still getting it as well :crashcom:

Rich B
04-02-2012, 11:17 PM
Im on firefox, and the only thing that stopped it was to get the "no script" addon from their website.

Horsemanwill
04-02-2012, 11:24 PM
still getting it here

infamous_e46
04-02-2012, 11:36 PM
not getting it at work

goingdef
04-02-2012, 11:50 PM
It's like a game with the big red X to read anything, This *****! guess I'll go read up on whats new at the beretta forum........oh well.

$LICK CALIFA$
04-02-2012, 11:56 PM
still got it here as well - wtf???

Fi-brations
04-02-2012, 11:58 PM
A couple of us are having problems with ASTERPIX.COM popping up with any thread we open. I think it might be an embedded pop up located in the servers. I have been using IE (instead of Chrome) because I can block the pop up, but then my pop up blocker prevents the feed from loading. We just wanted to let some folks know this, I am sure other will try to help with anyting you need also.
Same exact thing is happening through firefox and safari, really annoying, i have to stop the page from loading so that i can even see anything, i hope it gets solved soon

CarAudio.com Admin
04-03-2012, 12:07 AM
Goob is the server running something like cloudflare that caches everything to increase performance?

Not that I know of. We do use a CDN to cache and speed up things however.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------


Same exact thing is happening through firefox and safari, really annoying, i have to stop the page from loading so that i can even see anything, i hope it gets solved soon

Still checking on this. Sorry.

bizzztime
04-03-2012, 12:09 AM
Same exact thing is happening through firefox and safari, really annoying, i have to stop the page from loading so that i can even see anything, i hope it gets solved soon

Thats what I have been doing. Catch it before it redirects. I have tried FF and Chrome.

CarAudio.com Admin
04-03-2012, 12:15 AM
After you clear your cache now, do you still receive it? Deleted something else.

Renzone3
04-03-2012, 12:18 AM
i think its fixed now im no longer having the same problems with the pop ups:veryhapp:

murph
04-03-2012, 12:19 AM
i think its fixed now im no longer having the same problems with the pop ups:veryhapp:

x2

Kangaroux
04-03-2012, 12:21 AM
x3 Everything is good here.

CarAudio.com Admin
04-03-2012, 12:23 AM
i think its fixed now im no longer having the same problems with the pop ups:veryhapp:

Ok I think it's fixed. I found another instance of asterpix loading up on the show thread pages. The use to be in business and run a decent site search and tags, but Google fired them. I suppose I see why now...

Google cuts off Asterpix Adsense account for sharing revenue (http://axcessnews.com/index.php/articles/show?id=20026)

splwj47
04-03-2012, 12:24 AM
am i the only one that didnt have this problem?

mylows10
04-03-2012, 12:32 AM
no more pop ups yea!!! but no instant messaging now

Kangaroux
04-03-2012, 12:35 AM
no more pop ups yea!!! but no instant messaging now

The IM system has always been terrible...I've considered making one myself but just don't have the time nor the motivation lol

MANTI5
04-03-2012, 12:43 AM
am i the only one that didnt have this problem?

Nope, I never did

MANTI5
04-03-2012, 12:43 AM
am i the only one that didnt have this problem?

Nope, I never did

Fi-brations
04-03-2012, 09:55 AM
It's working me, thanks!

wickedwitt
04-03-2012, 10:20 AM
Nope, I never did


Nope, I never did

But you did get visited by the double post ghost.