PDA

View Full Version : Quick question about components and amp



Renzone3
03-02-2012, 04:13 AM
I hate to sound like a noob but I technically still am.ok so I got some image dynamics ctx 6.5 components for my car I already installed them ,and I'm planning on running a kicker zx650.4 amp for the components in front and 6x9s in the back.what do I set the crossovers to on the components to before I set the crossovers on the amp?do I just set the components to 0db on the component crossover when I do the crossovers on the amp or what?that's really all I wanted to know.thanks in advance

Renzone3
03-02-2012, 04:24 AM
Anybody?

pinoy2o9
03-02-2012, 04:24 AM
leave it on 0db on the crossover.

Renzone3
03-02-2012, 04:30 AM
Alright cool I was thinking that but wanted to make sure.i figured someone was gon troll on me im a big fuckin noob and tell me it's personal preference set it how I like and all that ****