PDA

View Full Version : not getting my subscribed threads in email



CAT MAN
02-12-2012, 03:38 PM
title states it. idk whats going on. i checked settings and everything and its all the same but they do not notify me with an email when a reply is well replied :banghead:

whitedragon551
02-12-2012, 03:39 PM
Already mentioned to Goob in the back room.

CAT MAN
02-12-2012, 04:04 PM
thanks WD.

Spooney
02-12-2012, 04:06 PM
Probably the same issue but I'm not getting my emails when I receive a PM either.

whitedragon551
02-12-2012, 04:12 PM
Probably the same issue but I'm not getting my emails when I receive a PM either.

Should be the same notification issue.

skitzafit
02-12-2012, 08:32 PM
Probably the same issue but I'm not getting my emails when I receive a PM either.

I am having the same problem as well.

CAT MAN
02-13-2012, 05:05 AM
updates?

$LICK CALIFA$
02-13-2012, 06:21 AM
I'm not receiving emails for pm's either

CAT MAN
02-13-2012, 01:43 PM
ttt

Louisiana_CRX
02-13-2012, 01:46 PM
not working for me either

DARKHART
02-13-2012, 01:48 PM
Glad to see I'm not the only one, like CRX I too went into my settings to see if something had been changed.....they've been showing up in the notification box at the top right of the screen, I don't like that concept.....:confused::confused::confused:

CarAudio.com Admin
02-13-2012, 05:49 PM
Strange, nothing has been changed at all. Has to be an email issue. I'll see what I can do.

skitzafit
02-13-2012, 08:49 PM
I am now getting email for my pm's but did not get any yesterday.

CarAudio.com Admin
02-13-2012, 09:36 PM
I think the issue is resolved now... Anyone still have problems with this?

CAT MAN
02-13-2012, 09:48 PM
not anymore! thanks goob!

92f150300six
02-13-2012, 09:54 PM
I'm having this problem

DaveVT
02-13-2012, 10:13 PM
same issue, was probably a problem with the service he uses to mass email etc...

CAT MAN
02-13-2012, 11:42 PM
now the site is spamming me emails

CarAudio.com Admin
02-13-2012, 11:44 PM
Its catching up where it was down. You will notice all the emails that sat there, coming in at one time.

92f150300six
02-14-2012, 12:09 AM
It's working for me now

CRSO
05-17-2012, 01:04 AM
****, no notifications for me either... Thread Resurektion

CarAudio.com Admin
05-18-2012, 05:23 PM
Anyone else not getting email notifications?

CRSO
05-18-2012, 06:44 PM
Just me I guess? Can you fix it for me? All of my settings are correct.

CRSO
05-18-2012, 07:06 PM
Anyone else not getting email notifications?

Nevermind Goob... It's gmail putting them in the trash... never heard of that one, gotta check my filters...

CarAudio.com Admin
05-18-2012, 09:06 PM
I figured that was the issue :)

Kangaroux
05-18-2012, 09:08 PM
Any way of getting it so when you subscribe to a thread and set the subscription to "through my control panel", it gives you a little notification everytime there is a reply, similar to how you get notifications for quoting and mentions?

CRSO
05-18-2012, 09:23 PM
I figured that was the issue :)

I know. I couldn't believe it was going right to the trash though...