PDA

View Full Version : t2 box



rockfordt2
12-21-2011, 03:28 PM
does anyone have any ideas for a 15" rockford fosgate t2 box im new to this site and i am haveing a hard time getting specs for my box space is not a issue and its only one sub

mast240
12-21-2011, 03:29 PM
sealed/ported?

rockfordt2
12-21-2011, 03:31 PM
ported

mast240
12-21-2011, 03:31 PM
Answer (http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/std_adp.php?p_faqid=469&p_prod_lvl1=19&p_prod_lvl2=26&p_cat_lvl1=5&p_cat_lvl2=&p_search_text=469&p_search_type=2%3Afaqs.faq_id)

your welcome

rockfordt2
12-21-2011, 03:33 PM
k thanks