PDA

View Full Version : My Pro-Rabbit built box....



OmegaBunny
10-31-2011, 09:41 PM
I haven't received the box yet, but Dustin sent me a couple pics and I thought I would share them.

http://i91.photobucket.com/albums/k302/prorabbit/DC_Creations/IMAG0519.jpg

http://i91.photobucket.com/albums/k302/prorabbit/DC_Creations/IMAG0514.jpg

Can't wait to get it installed. 4.5ft^3 @ 35hz with a 6" area port.

Nice work Dustin!

pro-rabbit
10-31-2011, 09:46 PM
When I take up to the shop to get it packaged up I will see if I can get a better pic of the logo. That picture just does not set it off very well. Stupid lighting at the house is more then likely the problem haha.

OmegaBunny
10-31-2011, 09:46 PM
I think it looks nice. Anyone needing a box hit this dude up!