PDA

View Full Version : Xtant, Alpine, and Sony



RCobra07
09-16-2011, 11:13 AM
Xtant X1001 - $125 + shipping (powers up, but no output...not sure what issue is)

Sony XM-GTX6040 - $70 shipped (Brand new in box)

Alpine PDX 4.150 $285 shipped (Like new, great amp)

Sorry, but no trades needed...just looking to unload all of my current stuff.

Also have BatCap, misc wire, 2 RE SE15D4's that need re-coning, etc available.

http://i3.photobucket.com/albums/y92/rcobra07/Ebay/Car Audio/x1001c.jpg

http://i3.photobucket.com/albums/y92/rcobra07/Ebay/Car Audio/sony4.jpg

http://i3.photobucket.com/albums/y92/rcobra07/Ebay/Car Audio/alpine3.jpg

nateberrier
09-16-2011, 11:51 AM
pics with username and date

RCobra07
09-16-2011, 12:04 PM
pics with username and date

done

Suicide Bobb
09-16-2011, 01:56 PM
Inspect all the transistors on that Xtant...I have two 6-channel Xtants that, albeit a little newer, look similar internally and have the same issue. Both of them have noticeably blown transistors, among other things.

RCobra07
09-26-2011, 03:56 PM
Inspect all the transistors on that Xtant...I have two 6-channel Xtants that, albeit a little newer, look similar internally and have the same issue. Both of them have noticeably blown transistors, among other things.



Appreciate the info, but I don't have the time/patience to mess with this.

redeldog1
09-28-2011, 11:02 PM
is the alpine still available your box is full

RCobra07
09-29-2011, 12:30 AM
is the alpine still available your box is full

It is. I sent you a message with my cell # to if you want to text me instead...cleaned out PM box a bit too.

zeegs
10-29-2011, 01:09 PM
is the Alpine still available??