PDA

View Full Version : Please Help!!! on Pioneer Premier Headunit



xakeo
08-01-2011, 11:42 AM
I had posted this same threat in Help 101, but I was wondering if that was the right place to do so. I have a Premier DEH-P940MP, and I want to set it up to listen to my iPhone music. The question is can I use a CDIB100II or CDIB100 or am I stuck with just doing it through CD-RB10 (& RCA's)?
-Also, I am installing a couple of amp for my speakers and for a small sub, and I do see any info as to if I need to install a Remote Turn on Lead...???

Thanks everyone!

Falcons
08-01-2011, 11:55 AM
you always need a remote turn on lead. as far as your first question, no idea.

xakeo
08-01-2011, 12:03 PM
Thanks! BTW any suggestions on the RMT

MastaFlyMason
08-01-2011, 06:42 PM
you always need a remote turn on lead. as far as your first question, no idea.

I believe Bazooka makes amplifiers that don't require a remote turn on lead, they detect when music is playing through the RCA's, maybe i'm making this up though..

05trailblazer
08-02-2011, 01:01 AM
several amps do that

xakeo
08-02-2011, 03:02 PM
the two amps I have are PREMIER PRS-X320 AMP and PREMIER PRS-X340 AMP.... would they have it??

Falcons
08-02-2011, 03:03 PM
excuse my ignorance lol. i did not know that. learn something new everyday :D

05trailblazer
08-03-2011, 12:35 AM
It'll give you that option on the amp where the settings are at

the two amps i have are premier prs-x320 amp and premier prs-x340 amp.... Would they have it??

05trailblazer
08-03-2011, 12:36 AM
:naughty: :violent:

excuse my ignorance lol. i did not know that. learn something new everyday :D