PDA

View Full Version : Box for sa15



brandinooooo
07-12-2011, 02:13 AM
Hey I just ordered a sa15 and I'm not sure what to do for the box. The only thing I've found is 3 cuft tuned to 35. I've put it in WINISD and 4 at 33 - 35 looks a little better in my opinion but it seems a little big to me.

Is that the best size and tuning for it? Or is there something a little bit better? I just wanna get the box done by the time it gets here at the end of the week.

Thanks

Buck
07-12-2011, 11:12 AM
How much power are you running to it?

brandinooooo
07-12-2011, 03:58 PM
Likely 500 - 600 unless I order a new amp. Should I put a little more to it?

Buck
07-12-2011, 04:00 PM
With that little power I wouldn't hesitate doing 3.5-4 cubes.

brandinooooo
07-12-2011, 04:12 PM
Yeah thats what i was thinking.

Thanks