PDA

View Full Version : sundown amp sae1000d 1000rms mono block amplifier



flyinbrian28200
05-13-2011, 08:53 PM
Item(s) for Sale:[/B][/U]

sundown sae1000d with bass knob 1 ohm stable looks new and works like new !


Item(s) Description/Condition:




Price:

150 obo


Shipping and Miscellaneous Item Information:

25 shipped fully insured please contact Brian @ 6362345218 call or text


Item Pictures:
(List pictures in this section, 1st picture should be your username/date if you have less than 10 positive feedbacks with the i-Trader system or less than 10 references that you have sold to in the past. (These must be listed in your signature, or a link provided to a feedback thread listing these references)).

JL Audio
05-13-2011, 09:02 PM
where are the pics? I have had a wtb of this for a while.

flyinbrian28200
05-13-2011, 09:32 PM
there ya go pics !!!

Kangaroux
05-13-2011, 09:35 PM
whats with the dates all messed up? btw you need a pic with your username in it

JL Audio
05-13-2011, 10:00 PM
yea date with username and i'd buy this up around monday. I have been looking for this for a while.

JL Audio
05-13-2011, 10:16 PM
if anyone wanted to buy this... have seller ship it to me and then the person who bought it send me like 625 cash, i'd trade them an xxv maxximus amp for that. that's be a 10kw amp for 800 shipped.. pretty good deal imo and less than what i'm asking. just throwing that out there as im pretty set on picking this up.

flyinbrian28200
05-13-2011, 10:21 PM
ok i just signed up today i am trustworthy but how do i show you all referances i just got all my post deleted i went and took all new pictures with my name in it so now what ?

flyinbrian28200
05-13-2011, 10:24 PM
ok picture with my username it it

JL Audio
05-13-2011, 10:33 PM
what sites are your references from? listing those would be fine so people would have a way to contact them regarding their business with you. I want this amp though, just a tad short of cash at this very moment, working on it though.

Jdubs04ss
05-14-2011, 04:31 PM
Does this really only have 1 30amp fuse as in thats all the power it pulls? or is it just missing fuses out of it

Kangaroux
05-14-2011, 04:33 PM
Does this really only have 1 30amp fuse as in thats all the power it pulls? or is it just missing fuses out of it

there are 3 fuse inputs only one is there...it has 90 amps i guess

Shinju
05-14-2011, 05:20 PM
well if its missing 2 of the 30a fuses 1 of two things happend.

flyinbrian28200
05-15-2011, 11:57 PM
i replaced a fuse i blew on my other amp my alpine pdx1000, i just yanked it out this amp i had laying around

JL Audio
05-16-2011, 05:38 AM
And where is the other then?

flyinbrian28200
05-17-2011, 08:09 PM
its for sale on craigslist alpine pdx1.1000 $275

JL Audio
05-17-2011, 08:19 PM
Other fuse bro. Has three. You show one

Pillow
05-23-2011, 11:12 PM
History of the amp. Where purchased? What were you running on it? Etc...

Inquiring minds want to know.

Refs?