PDA

View Full Version : FS: Termlab - Dual Sensor - USB



SPY
03-11-2011, 12:56 PM
1. Product:

USB powered Termlab with dual sensors

2. Specs:

Term-LAB Measurement System (http://www.termpro.com/storefront/page605.html)

3. Description/Condition:

Used but 100% working.

4. Price: :

$650 + shipping NO TRADES!!!

5. Pictures:

http://i347.photobucket.com/albums/p466/titanium03g/For%20Sale/DSC_0126.jpg

http://i347.photobucket.com/albums/p466/titanium03g/For%20Sale/DSC_0127.jpg

http://i347.photobucket.com/albums/p466/titanium03g/For%20Sale/DSC_0128.jpg

nu2spl
03-11-2011, 01:41 PM
what windows will this work on?

SPY
03-11-2011, 01:43 PM
I have vista on my laptop and it works fine, not sure if it works with windows 7 or not.

nu2spl
03-11-2011, 01:51 PM
oh ok

wickedwitt
03-11-2011, 02:10 PM
It will not work on 7 without an emulator or virtual XP. (Virtual XP is free to dl from Microsoft's website, however)

loudmofo
03-11-2011, 02:18 PM
It will not work on 7 without an emulator or virtual XP. (Virtual XP is free to dl from Microsoft's website, however)

or you can update the software on the termlab to the 2011 software for $49

Phoenix Risen
03-11-2011, 09:45 PM
i may be interested in picking this up, i just have to take a second look at the current finances.

iamamp3pimp
03-12-2011, 01:08 AM
It will not work on 7 without an emulator or virtual XP. (Virtual XP is free to dl from Microsoft's website, however)

umm yeah, this is 100% false.

runs just fine on my win7 Ultimate

nu2spl
03-12-2011, 11:45 AM
or you can update the software on the termlab to the 2011 software for $49

yes and that is a bunch of crap too,you spend hundreds on the TL and if you change computers you have to pay again just to make it work,that is a rip off to me.

plugitin
03-12-2011, 11:55 AM
yes and that is a bunch of crap too,you spend hundreds on the TL and if you change computers you have to pay again just to make it work,that is a rip off to me.

You can run it on two computers at a time. You can deactivate one computer so you could put it on another if you wanted. Easy. I love my tl. Glws

nu2spl
03-12-2011, 12:11 PM
You can run it on two computers at a time. You can deactivate one computer so you could put it on another if you wanted. Easy. I love my tl. Glws

really?that has nothing to do with what i said lol,i know you can do that,im saying if i put it on my xp lap top then i want to put it on my 64 bit windows 7 lap top im going to have to pay that $49 to update it so it will run on my windows 7 and that is a rip off,you shouldnt have to pay again and again and again just to use something you have already paid hundreds of dollars for.

SPY
03-13-2011, 09:11 AM
TL is under deposit

Phoenix Risen
03-13-2011, 10:13 AM
:woot:

bass maniak
03-13-2011, 12:53 PM
I take it you didnt want to accept my offer of 660 shipped lol. Was hoping you would because I have that much ready to be sent right now.

I will have the full amount you offered me later on tonight, 660 is all that is in the acount at the moment ready to go at this very moment.

If things fall through or you want the full amount you offered me tonight when the funds are there let me know. Shouldnt be more then 3-4 hours from now.

Just pm me or reply to let me know but if not its all good, at least some one will get to enjoy this unit.

Phoenix Risen
03-14-2011, 11:59 AM
full payment made!

SPY
03-14-2011, 12:37 PM
TL is SOLD!!!